דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק עדשים אדומות עם הרבה שום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק עדשים אדומות עם הרבה שום

מרק עדשים אדומות עם הרבה שום

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: לבנה מלוך
מרק עשיר ונזידי עם המון שום וכוסברה קצוצה שמעניקים טעמים חזקים והר של בריאות

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
עדשים אדומות
0.5  ראש
שום
0.5  כף
רסק עגבניות
1 
בצל בינוני קצוץ
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
0.5 
פלפל אדום קצוץ דק, אם רוצים
0.25  זר
כוסברה קצוצה
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים בסיר 2 כפות שמן ומטגנים את השום.
  • שלב 2

    3 דקות
    מוסיפים את רסק העגבניות ואת העדשים ומטגנים 2-3 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים כ-10 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    20 דקות
    מוסיפים תבלינים לפי הטעם וממשיכים לבשל על אש בינונית כ-20 דקות.
  • שלב 5

    15 דקות
    מוסיפים את הבצל וממשיכים לבשל כ-15 דקות על אש קטנה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מורידים מהאש ומוסיפים כוסברה קצוצה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מגישים לקערה ומעטרים בכוסברה טרייה.
מרק עדשים אדומות עם הרבה שום

שלב 1 מתוך 7

שמים בסיר 2 כפות שמן ומטגנים את השום.

מרק עדשים אדומות עם הרבה שום

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים את רסק העגבניות ואת העדשים ומטגנים 2-3 דקות.

מרק עדשים אדומות עם הרבה שום

שלב 3 מתוך 7

מוסיפים כ-10 כוסות מים ומביאים לרתיחה.

מרק עדשים אדומות עם הרבה שום

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים תבלינים לפי הטעם וממשיכים לבשל על אש בינונית כ-20 דקות.

מרק עדשים אדומות עם הרבה שום

שלב 5 מתוך 7

מוסיפים את הבצל וממשיכים לבשל כ-15 דקות על אש קטנה.

מרק עדשים אדומות עם הרבה שום

שלב 6 מתוך 7

מורידים מהאש ומוסיפים כוסברה קצוצה.

מרק עדשים אדומות עם הרבה שום

שלב 7 מתוך 7

מגישים לקערה ומעטרים בכוסברה טרייה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • קטניות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים