דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק עדשים וירקות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק עדשים וירקות

מרק עדשים וירקות

(0)
75 דקות
קל
מתכונאי/ת: פאולין שובל
מרק חורפי קל להכנה, טעים ומשביע.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצלים גדול
1 
תפוח אדמה גדול
1 
גזר
1  כוס
עדשים שחורות אם משתמשים בעדשים ירוקות מומלץ להוסיף חצי כפית כורכום)
1  ענף
סלרי
8  כוסות
מים רותחים
2  כפות
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
1  כפית
חוויאג'
0.25  כפית
פלפל שחור
2  כפיות
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הבצל ותפוח האדמה לקוביות, ומטגנים קלות בסיר, עד שהבצל מגיע לשקיפות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את העדשים ומקפיצים יחד עם הבצל ותפוחי האדמה בסיר. לאחר מכן מוסיפים את הגזר (המלצה: חתוך לגפרורים) ואת הסלרי (שלם או חתוך גס), לעוד כחצי דקה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את התבלינים ומקפיצים (או מערבבים) לכמה שניות, כדי שכל הירקות יצופו בתבלינים. מוסיפים את המים.
  • שלב 4

    45 דקות
    מביאים את הסיר לרתיחה עם מכסה על אש גבוהה, ולאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים עוד 45 דקות, עד שהעדשים ותפוחי אדמה רכים.
מרק עדשים וירקות

שלב 1 מתוך 4

חותכים את הבצל ותפוח האדמה לקוביות, ומטגנים קלות בסיר, עד שהבצל מגיע לשקיפות.

מרק עדשים וירקות

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את העדשים ומקפיצים יחד עם הבצל ותפוחי האדמה בסיר. לאחר מכן מוסיפים את הגזר (המלצה: חתוך לגפרורים) ואת הסלרי (שלם או חתוך גס), לעוד כחצי דקה.

מרק עדשים וירקות

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את התבלינים ומקפיצים (או מערבבים) לכמה שניות, כדי שכל הירקות יצופו בתבלינים. מוסיפים את המים.

מרק עדשים וירקות

שלב 4 מתוך 4

מביאים את הסיר לרתיחה עם מכסה על אש גבוהה, ולאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים עוד 45 דקות, עד שהעדשים ותפוחי אדמה רכים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • תוספות
  • קטניות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק עוף צח עם כרמזלך

    מרק עוף צח עם כרמזלך

    160 דקות בינוני
  • מרק תירס תאילנדי מעולה!

    מרק תירס תאילנדי מעולה!

    60 דקות קל
  • מרק תפוחי אדמה וכרישה

    מרק תפוחי אדמה וכרישה

    70 דקות בינוני
  • מרק עדשים טורקי - לנטגיקס

    מרק עדשים טורקי - לנטגיקס

    80 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים