דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק עדשים- ערבי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק עדשים- ערבי

מרק עדשים- ערבי

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
פחות מ-5 דקות עבודה והריח המתפשט בבית הוא נפלא: מרק עדשים חלומי עם עצם בקר עסיסית

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כפות
שמן קנולה לטיגון
2 
בצל קצוצים דק
2  מקלות
סלרי קצוצים דק
1 
גזר מגורר
400  גרם
עדשים אדומות
2  ליטר
מרק טעם עוף ר.טבעיים
2  פרוסות
עצמות
0  לפי הטעם
פלפל טחון טרי
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
מיץ לימון
1  כפית
כמון טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מאדים את הבצל, הסלרי והגזר בשמן עד שהירקות מתרככים מעט.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את העדשים, המרק ועצמות המח, מביאים לרתיחה ומסירים את הקצף.
  • שלב 3

    45 דקות
    מבשלים בכיסוי חלקי כ-45 דקות או עד שהעדשים רכות, כמעט מתפרקות. אם אתם אוהבים את המרק סמיך מאד אפשר לרסק חלק מהעדשים בבלנדר ולהחזירם לתבשיל.
  • שלב 4

    0 דקות
    מתבלים בפלפל, מלח ומיץ לימון. מבשלים עוד כמה דקות ומגישים חם מאד עם פלחי לימון ולחם טרי או טוסטים מרוחים בשום.
מרק עדשים- ערבי

שלב 1 מתוך 4

מאדים את הבצל, הסלרי והגזר בשמן עד שהירקות מתרככים מעט.

מרק עדשים- ערבי

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את העדשים, המרק ועצמות המח, מביאים לרתיחה ומסירים את הקצף.

מרק עדשים- ערבי

שלב 3 מתוך 4

מבשלים בכיסוי חלקי כ-45 דקות או עד שהעדשים רכות, כמעט מתפרקות. אם אתם אוהבים את המרק סמיך מאד אפשר לרסק חלק מהעדשים בבלנדר ולהחזירם לתבשיל.

מרק עדשים- ערבי

שלב 4 מתוך 4

מתבלים בפלפל, מלח ומיץ לימון. מבשלים עוד כמה דקות ומגישים חם מאד עם פלחי לימון ולחם טרי או טוסטים מרוחים בשום.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • תוספות
  • קטניות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים