המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים שמן בסיר גדול, מניחים מעל את שוקי העוף ואת הירקות החתוכים, מקפיצים מעט את הירקות עד שהקצוות מזהיבים מעט.
מוסיפים את אבקת מרק העוף, ומערבבים.
יוצקים מים רותחים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר באופן חלקי ומבשלים כשעה.
מניחים בתחתית קערת מרק כף או שתיים אטריות מבושלות, יוצקים מרק חם, מפזרים שקדי מרק ומגישים חם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 3