המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את כל הירקות.
מוסיפים לסיר עם מים את העוף והירקות: הגזרים, הסלרי, שורש הפטרוזיליה, ראש הסלרי ואת התבלינים.
מבשלים עד לרתיחה.
מוסיפים פלפל שחור ופלפל אנגלי.
מכניסים את צרור העלים (פטרוזיליה, שמיר וטימין) לשקית רשת ומכניסים אותה לסיר.
מוסיפים מים ומכניסים את סיר המרק לתנור שחומם מראש ל-200-150 מעלות, למשך 12 שעות.
מוציאים את הסיר מהתנור ומסננים את תכולתו פעמיים, פעם במסננת רגילה ופעם דרך בד או חיתול.
לאחר הסינון מחזירים לסיר רק את העוף, בלי הגזר וצרור הירק.
מכינים את הקניידלך לפי ההוראות בגב האריזה ומכניסים למרק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1