דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק עוף ותירס סיני כמו פעם
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק עוף ותירס סיני כמו פעם

מרק עוף ותירס סיני כמו פעם

(0)
15 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון של גיל חובב למרק עוף ותירס, בסגנון סיני, לארוחת ערב זריזה. משביע וטעים.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
גרגירי תירס (אפשר בהחלט מופחת סוכר)
1 
חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
1 
חלמון
3 
בצל ירוק
2  כפות
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים (ברור שמאבקה)
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור טחון
10  כוסות
מים רותחים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים את התירס (מסונן), אבקת מרק עוף והמים הרותחים בסיר. מביאים לרתיחה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את החלבון עם חזה העוף בקערה. זורקים את קוביות חזה העוף הטבולות בחלבון למרק הרותח אחת אחרי השנייה. מערבבים (אם בוחרים בגרסת פרווה, מקשקשים את החלבון ומטפטפים ממנו למרק הרותח בעזרת מזלג. חשוב לא לשפוך הכל יחד, כדי לא לקבל גוש חביתה גדול במרק).
  • שלב 3

    5 דקות
    מנמיכים להבה, מוסיפים מלח ופלפל ואת הבצלים הירוקים קצוצים דק. מערבבים ומבשלים 5 דקות, עד שהעוף עשוי.
  • שלב 4

    0 דקות
    לפני ההגשה מקשטים בעוד מעט בצל ירוק (אפשר גם כוסברה, למי שאוהב).
מרק עוף ותירס סיני כמו פעם

שלב 1 מתוך 4

מניחים את התירס (מסונן), אבקת מרק עוף והמים הרותחים בסיר. מביאים לרתיחה.

מרק עוף ותירס סיני כמו פעם

שלב 2 מתוך 4

מערבבים את החלבון עם חזה העוף בקערה. זורקים את קוביות חזה העוף הטבולות בחלבון למרק הרותח אחת אחרי השנייה. מערבבים (אם בוחרים בגרסת פרווה, מקשקשים את החלבון ומטפטפים ממנו למרק הרותח בעזרת מזלג. חשוב לא לשפוך הכל יחד, כדי לא לקבל גוש חביתה גדול במרק).

מרק עוף ותירס סיני כמו פעם

שלב 3 מתוך 4

מנמיכים להבה, מוסיפים מלח ופלפל ואת הבצלים הירוקים קצוצים דק. מערבבים ומבשלים 5 דקות, עד שהעוף עשוי.

מרק עוף ותירס סיני כמו פעם

שלב 4 מתוך 4

לפני ההגשה מקשטים בעוד מעט בצל ירוק (אפשר גם כוסברה, למי שאוהב).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • מקור החלבון
  • נבחרת בישולים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים