שמים את העוף בסיר עם המים ומביאים לרתיחה, כשמתחיל להיווצר קצף, מוציאים אותו. חוזרים על הפעולה כמה פעמים.
שלב 2
5 דקות
מוסיפים את הירקות לסיר ומביאים לרתיחה. מוסיפים את עשבי התיבול.
מתבלים באבקת מרק, עלי דפנה, פלפל אנגלי.
שלב 3
120 דקות
מנמיכים את החום וממשיכים לבשל כשעה וחצי עד שעתיים בחום נמוך.
שלב 4
5 דקות
מוציאים את השוקיים מהסיר ומפרקים את חתיכות העוף. מחזירים לסיר את חתיכות העוף.
בסוף הבישול מוסיפים 1/2 חביליה של אטריות דקיקות אסם ומכבים את האש.
מגישים עם שקדי מרק אסם.
שלב 1
מתוך
4
שמים את העוף בסיר עם המים ומביאים לרתיחה, כשמתחיל להיווצר קצף, מוציאים אותו. חוזרים על הפעולה כמה פעמים.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים את הירקות לסיר ומביאים לרתיחה. מוסיפים את עשבי התיבול.
מתבלים באבקת מרק, עלי דפנה, פלפל אנגלי.
שלב 3
מתוך
4
מנמיכים את החום וממשיכים לבשל כשעה וחצי עד שעתיים בחום נמוך.
שלב 4
מתוך
4
מוציאים את השוקיים מהסיר ומפרקים את חתיכות העוף. מחזירים לסיר את חתיכות העוף.
בסוף הבישול מוסיפים 1/2 חביליה של אטריות דקיקות אסם ומכבים את האש.
מגישים עם שקדי מרק אסם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0