המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את העוף בסיר עם המים ומביאים לרתיחה, כשמתחיל להיווצר קצף, מוציאים אותו. חוזרים על הפעולה כמה פעמים.
מוסיפים את הירקות לסיר ומביאים לרתיחה. מוסיפים את עשבי התיבול. מתבלים באבקת מרק, עלי דפנה, פלפל אנגלי.
מנמיכים את החום וממשיכים לבשל כשעה וחצי עד שעתיים בחום נמוך.
מוציאים את השוקיים מהסיר ומפרקים את חתיכות העוף. מחזירים לסיר את חתיכות העוף. בסוף הבישול מוסיפים 1/2 חביליה של אטריות דקיקות אסם ומכבים את האש. מגישים עם שקדי מרק אסם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0