דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק עוף עם לוקשיין וקרעפלך
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק עוף עם לוקשיין וקרעפלך

מרק עוף עם לוקשיין וקרעפלך

(0)
200 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
כדאי לפנות כמה שעות להכנת התבשיל הזה, אבל התוצאה שווה כל רגע. מרק עוף אמיתי, עם קרעפלך שעשיתם מאפס, הכי טעים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
כרעיים של עוף שלם מחולק
0.5  קילוגרם
עצמות
2 
גזר
2 
בצל
1 
תפוח אדמה
300  גרם
אטריות ביצים דקות 200גרם
2  גבעולים
שמיר
1  זר
פטרוזיליה
1  עלה
סלרי
1 
שורש סלרי
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
1  כפית
מלח לפי הטעם
1  קילוגרם
קמח לבן
2 
תפוח אדמה מבושלים ומרוסקים למחית
4 
ביצה
1  כפית
מלח על פי הטעם
0.5  כוס
שמן קנולה
0.5  קילוגרם
נתח פרגית עם שומן ללא עור
100  גרם
כבד עוף
5  גבעולים
בצל ירוק
0.25  כפית
פלפל
0.5  כפית
מלח
0.25  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

200 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את העוף והעצמות בסיר עד רתיחה. מוציאים את התכולה ושופכים את המים.
  • שלב 2

    30 דקות
    מוסיפים מים חדשים, מכניסים את העוף והעצמות ומניחים שוב על האש. כעבור 30 דקות מוסיפים את יתר המרכיבים, אחרי שקצצנו אותם.
  • שלב 3

    45 דקות
    ממשיכים לבשל כ-45 דקות.
  • שלב 4

    30 דקות
    מסננים את המרק וממשיכים לצמצם את הנוזלים על אש נמוכה למשך 30 דקות נוספת. מספר דקות לפני הוספת הקרפעלך מוסיפים למרק את הלוקשיין (אטריות ביצים).
  • שלב 5

    120 דקות
    להכנת הבצק: מערבבים את כל המרכיבים יחד ולשים עד שנוצרת עיסה אחידה. מעבירים לקערה. מכסים במגבת ומניחים במקרר לנוח למשך 120 דקות.
  • שלב 6

    60 דקות
    למילוי: ממיסים את שומן הפרגית על מחבת. מוסיפים את הפרגיות, הכבד והבצל הירוק הקצוץ ומטגנים על אש נמוכה עד לדרגת מדיום וול. מקררים למשך 60 דקות ומקצצים גס בעזרת סכין קצבים.
  • שלב 7

    15 דקות
    את הבצק מרדדים על משטח מקומח ובעזרת כוס יוצרים עיגולים. את העיגולים ממלאים במילוי שהכנו וסוגרים בזהירות בלחיצות קלות בקצוות הבצק. לאחר מכן מבשלים כ-15 דקות במים רותחים עם מעט מלח ושמן.
  • שלב 8

    0 דקות
    מוסיפים את הקרעפלך המוכנים למרק עוף חם עם לוקשן (אטריות ביצים) מבושל ומבשלים לעוד מספר דקות. לפתיחת הארוחה יוצקים לקערת מרק מעט מהמרק הצח, מעט אטריות ומעט קרפעלך.
מרק עוף עם לוקשיין וקרעפלך

שלב 1 מתוך 8

מבשלים את העוף והעצמות בסיר עד רתיחה. מוציאים את התכולה ושופכים את המים.

מרק עוף עם לוקשיין וקרעפלך

שלב 2 מתוך 8

מוסיפים מים חדשים, מכניסים את העוף והעצמות ומניחים שוב על האש. כעבור 30 דקות מוסיפים את יתר המרכיבים, אחרי שקצצנו אותם.

מרק עוף עם לוקשיין וקרעפלך

שלב 3 מתוך 8

ממשיכים לבשל כ-45 דקות.

מרק עוף עם לוקשיין וקרעפלך

שלב 4 מתוך 8

מסננים את המרק וממשיכים לצמצם את הנוזלים על אש נמוכה למשך 30 דקות נוספת. מספר דקות לפני הוספת הקרפעלך מוסיפים למרק את הלוקשיין (אטריות ביצים).

מרק עוף עם לוקשיין וקרעפלך

שלב 5 מתוך 8

להכנת הבצק: מערבבים את כל המרכיבים יחד ולשים עד שנוצרת עיסה אחידה. מעבירים לקערה. מכסים במגבת ומניחים במקרר לנוח למשך 120 דקות.

מרק עוף עם לוקשיין וקרעפלך

שלב 6 מתוך 8

למילוי: ממיסים את שומן הפרגית על מחבת. מוסיפים את הפרגיות, הכבד והבצל הירוק הקצוץ ומטגנים על אש נמוכה עד לדרגת מדיום וול. מקררים למשך 60 דקות ומקצצים גס בעזרת סכין קצבים.

מרק עוף עם לוקשיין וקרעפלך

שלב 7 מתוך 8

את הבצק מרדדים על משטח מקומח ובעזרת כוס יוצרים עיגולים. את העיגולים ממלאים במילוי שהכנו וסוגרים בזהירות בלחיצות קלות בקצוות הבצק. לאחר מכן מבשלים כ-15 דקות במים רותחים עם מעט מלח ושמן.

מרק עוף עם לוקשיין וקרעפלך

שלב 8 מתוך 8

מוסיפים את הקרעפלך המוכנים למרק עוף חם עם לוקשן (אטריות ביצים) מבושל ומבשלים לעוד מספר דקות. לפתיחת הארוחה יוצקים לקערת מרק מעט מהמרק הצח, מעט אטריות ומעט קרפעלך.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • מרקים
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים