דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק פול עם בשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק פול עם בשר

מרק פול עם בשר

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אוולין
מרק עשיר וחגיגי במיוחד לפסח

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
תרמילי פול עדיף טרי
1 
בצל חתוך לפרוסות
1  קילוגרם
בשר בקר חתוך לחתיכות אפשר עם עצם וכולל מח עצם
1  ליטר
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים או אבקת מרק עוף 2 כפיות עם ליטר מים
2  גבעולים
סלרי חתוכים לקוביות
1  כפית
כורכום
0.5  כפית
פלפל שחור
0.5  כפית
כמון טחון
0.5  כפית
לימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל עד הזהבה. מכניסים את הסלרי ומערביבים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הבשר ומערבבים. מטגנים 5 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכניסים את הפולים הקלופים ומטגנים עוד 5 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים מלח, כמון, כורכום, לימון ומטגנים עוד 5 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    שופכים לסיר ציר מרק או מרק עוף ונותנים לזה להתבשל במשך שעה עד שמצטמצם.
  • שלב 6

    0 דקות
    את המרק פול עם הבשר אנו מגישים בעדה המרוקאית לאחר אכילת הדגים. מוזגים את המרק עם הפול לתוך הצלחת, חותכים מצות בצורה דקה ומעל מוספים את הבשר.
מרק פול עם בשר

שלב 1 מתוך 6

מטגנים את הבצל עד הזהבה. מכניסים את הסלרי ומערביבים.

מרק פול עם בשר

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את הבשר ומערבבים. מטגנים 5 דקות.

מרק פול עם בשר

שלב 3 מתוך 6

מכניסים את הפולים הקלופים ומטגנים עוד 5 דקות.

מרק פול עם בשר

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים מלח, כמון, כורכום, לימון ומטגנים עוד 5 דקות.

מרק פול עם בשר

שלב 5 מתוך 6

שופכים לסיר ציר מרק או מרק עוף ונותנים לזה להתבשל במשך שעה עד שמצטמצם.

מרק פול עם בשר

שלב 6 מתוך 6

את המרק פול עם הבשר אנו מגישים בעדה המרוקאית לאחר אכילת הדגים. מוזגים את המרק עם הפול לתוך הצלחת, חותכים מצות בצורה דקה ומעל מוספים את הבשר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • אביב
  • מרקים
  • קטניות
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים