דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק פטריות ביתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק פטריות ביתי

מרק פטריות ביתי

(0)
35 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: משה פיסו
מרק עם כמה סוגי פטריות וטעם של חורף חם

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
70  גרם
חמאה
4 
בצל קצוצים דק
2  סלסילות
פטריות שמפיניון פרוסות דק
2 
קישוא קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
2  כוסות
מרק בשר צח
5 
שום כתושות
300  גרם
פטריות שיטאקה חתוכות גס
300  גרם
פטריות פורטובלו חתוכות גס
0.25  כפית
אגוז מוסקט
2  ליטר
מים
1  כפית
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    3 דקות
    ממיסים את החמאה בסיר גדול ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף. מוסיפים את פטריות השמפיניון והקישואים ומאדים כשלוש דקות. *ניתן להמיר את החמאה בשלוש כפות שמן. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים שני ליטרים מים, את המרק הצח ואת השום ומביאים לרתיחה.
  • שלב 3

    20 דקות
    מוסיפים את שאר הפטריות ומתבלים באגוז מוסקט, במלח ובפלפל. מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות בסיר גלוי. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים. טעמו של המרק משתבח לאחר יום במקרר.
מרק פטריות ביתי

שלב 1 מתוך 3

ממיסים את החמאה בסיר גדול ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף. מוסיפים את פטריות השמפיניון והקישואים ומאדים כשלוש דקות. *ניתן להמיר את החמאה בשלוש כפות שמן. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מרק פטריות ביתי

שלב 2 מתוך 3

מוסיפים שני ליטרים מים, את המרק הצח ואת השום ומביאים לרתיחה.

מרק פטריות ביתי

שלב 3 מתוך 3

מוסיפים את שאר הפטריות ומתבלים באגוז מוסקט, במלח ובפלפל. מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות בסיר גלוי. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים. טעמו של המרק משתבח לאחר יום במקרר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים