דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק פטריות קטיפתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק פטריות קטיפתי

מרק פטריות קטיפתי

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורטל אשכנזי
אפילו ילדים לא יכולים לעמוד בפני המרק הזה: הוא עדין, ומפנק ואפשר להוסיף לו הר של גבינת פרמז'ן

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
60  גרם
חמאה
1  קורט
מלח לפי הטעם
4  כוסות
מרק פטריות ר.טבעיים 220ג ממרק מהיר, אסם
400  גרם
פטריות שמפיניון טריות
0.25  כוס
קמח לבן
3  שיני
שום כתושות
1  כוס
שמנת מתוקה
1  קורט
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הפטריות גס. מחממים חמאה בסיר גדול, מוסיפים את השום והפטריות ומבשלים במשך חמש דקות או עד שהפטריות מתרככות.
  • שלב 2

    10 דקות
    מוסיפים את הקמח ומערבבים במשך דקה. מוסיפים את המרק ומערבבים במהירות עד שכל הקמח נטמע במרק. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    טוחנים את המרק עד לקבלת תערובת חלקה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחזירים את התערובת לסיר. מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים תוך חימום על אש קטנה עד שהמרק חם מאוד. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים.
מרק פטריות קטיפתי

שלב 1 מתוך 4

חותכים את הפטריות גס. מחממים חמאה בסיר גדול, מוסיפים את השום והפטריות ומבשלים במשך חמש דקות או עד שהפטריות מתרככות.

מרק פטריות קטיפתי

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את הקמח ומערבבים במשך דקה. מוסיפים את המרק ומערבבים במהירות עד שכל הקמח נטמע במרק. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10 דקות.

מרק פטריות קטיפתי

שלב 3 מתוך 4

טוחנים את המרק עד לקבלת תערובת חלקה.

מרק פטריות קטיפתי

שלב 4 מתוך 4

מחזירים את התערובת לסיר. מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים תוך חימום על אש קטנה עד שהמרק חם מאוד. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים