המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הבצל, השום והפלפל החריף ומטגנים קלות בשמן הזית.
חותכים לחתיכות גדולות 15 פלפלים ומוסיפים לסיר. מזהיבים מעט את הפלפלים תוך בחישה.
מוסיפים כחצי כוס מים, ומאדים את הפלפלים על אש נמוכה כ-30 דקות, מוסיפים מים במידת הצורך.
כשהפלפלים רכים מוסיפים חצי כוס מים ומרסקים בממחה ידני. מוסיפים כשני ליטר מים, את אבקת המרק, רסק העגבניות והסוכר, מתבלים במלח ופלפל שחור וממשיכים בבישול עוד כ-30 דקות.
להגשה - מומלץ לגרד גבינה בולגרית מעל כל צלחת, או לעטר בכף שמנת מתוקה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0