דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק פלפלים צהובים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק פלפלים צהובים

מרק פלפלים צהובים

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: משה פיסו
מרק מדליק עם פלפלים קלויים, מלא ארומות עישון ומתיקות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
פלפל צהוב
2  כפות
שמן זית
1 
גזר קלוף וקצוץ
1 
סלרי קלוף וקצוץ
1  ליטר
ציר בקר
1 
תפוח אדמה קלוף וקצוץ
1  כף
מלח
0.25  קורט
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קולים את הפלפלים בתנור, מקלפים וקוצצים אותם (לשמור את המיץ שנאגר בקילוף).
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים בסיר שמן זית, ומוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי ומאדים קלות.
  • שלב 3

    5 דקות
    מוסיפים את הפלפלים עם המיץ שניגר מהם. מאדים עוד כמה דקות ומוסיפים את הציר (ניתן להמיר לציר ירקות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ותפוחי האדמה.
  • שלב 4

    15 דקות
    מבשלים על להבה בינונית כ-15 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרסקים את הירקות שבסיר בעזרת מעבד מזון ידני, עד לקבלת מרקם אחיד. מתבלים במלח.
  • שלב 6

    0 דקות
    הגשה: יוצקים לקעריות ומוסיפים כמה טיפות שמן זית ופלפל שחור גרוס טרי. בתיאבון!
מרק פלפלים צהובים

שלב 1 מתוך 6

קולים את הפלפלים בתנור, מקלפים וקוצצים אותם (לשמור את המיץ שנאגר בקילוף).

מרק פלפלים צהובים

שלב 2 מתוך 6

מחממים בסיר שמן זית, ומוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי ומאדים קלות.

מרק פלפלים צהובים

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את הפלפלים עם המיץ שניגר מהם. מאדים עוד כמה דקות ומוסיפים את הציר (ניתן להמיר לציר ירקות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ותפוחי האדמה.

מרק פלפלים צהובים

שלב 4 מתוך 6

מבשלים על להבה בינונית כ-15 דקות.

מרק פלפלים צהובים

שלב 5 מתוך 6

מרסקים את הירקות שבסיר בעזרת מעבד מזון ידני, עד לקבלת מרקם אחיד. מתבלים במלח.

מרק פלפלים צהובים

שלב 6 מתוך 6

הגשה: יוצקים לקעריות ומוסיפים כמה טיפות שמן זית ופלפל שחור גרוס טרי. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים