דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק קובה דלעת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק קובה דלעת

מרק קובה דלעת

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: זהבה שומרי
עונג צרוף: מתכון מקוצר למרק דלעת חמצמץ עם קובה סולת במילוי בבשר מתובל. אפשר להגיש עם אורז לבן, ואפשר לאכול ככה סתם

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
300  גרם
בשר בקר טחון
1 
בצל קצוץ דק
2  כפות
פטרוזיליה קצוצה
0  לפי הטעם
מלח גס
0  לפי הטעם
פלפל לבן
0  לפי הטעם
בהרט
2  כוסות
סולת או יותר
1  כף
שמן קנולה
0.25  כפית
מלח גס
1.5  כוסות
מים
2  כפות
שמן זית
2  גבעולים
סלרי קצוצים
2  כוסות
דלעת חתוכה לקוביות
2 
בצל קצוצים
2 
עגבנייה מקולפות, קצוצות
1  כף
בהרט שטוחה
3  כפות
רסק עגבניות
0.33  כוס
לימון
0  לפי הטעם
מלח גס
0  לפי הטעם
פלפל שחור גרוס גרוס
1  כפית
סוכר לבן
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
5  כוסות
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    יוצרים את כדורי הבשר: מערבבים את כל החומרים ויוצרים קציצות שמנמנות. את הקציצות מקפיאים כדי שיהיה קל יותר לעטוף אותן בבצק הסולת.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכינים את בצק הקובה: מערבבים את חומרים הבצק, ועוטפים את הקציצות בשכבה דקה של בצק.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים את המרק: מחממים בסיר שתי כפות שמן זית ומכניסים סלרי, דלעת, בצל ועגבניות. מערבבים ומוסיפים בהרט, רסק עגבניות, מיץ לימון, מלח ופלפל, סוכר, פפריקה ואת המים.
  • שלב 4

    30 דקות
    כשהמרק רותח מוסיפים לסיר את הקובה, מנמיכים את להבה ומבשלים עם כיסוי חלקי כ-30 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • תוספות
  • דל במלח
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק בשר תימני

    מרק בשר תימני

    בינוני
  • מרק נודלס וירקות

    מרק נודלס וירקות

    40 דקות קל
  • מרק ברוקולי קטיפתי

    מרק ברוקולי קטיפתי

    45 דקות בינוני
  • מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים