המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר גדול שתי כפות שמן זית, מוסיפים את הירקות ומטגנים קצת. מוסיפים את המים, רסק העגבניות, העגבניות המגוררות והסלרי.
כשהמרק רותח מוסיפים אבקת מרק, רסק עגבניות ותבלינים. מנמיחים את האש לאחר הרתיחה.
מטגנים במחבת: בצל מגורר וסחוט מנוזלים, גזר וקישוא, מערבבים עד שנהיה זהוב, מוסיפים כף של קוואקר מערבבים.
שמים בקערה סולת, מים, שמן ומערבבים. הבצק צריך להיות נוח לעבודה. אם יבש מדי-נוסיף מים, ואם רטוב מדי-נוסיף סולת. מוסיפים מלח, פלפל. ולשים. מאוד חשוב לעבוד עם הבצק בידיים רטובות.
מכינים כדור, יוצרים בו גומה ומכניסים ממילוי הירקות. סוגרים ומשתדלים שיהיה עגול ויפה. מרטיבים ידיים ומכדררים לכדור מושלם. כך יוצרים קובות מכל הבצק והמילוי.
מכניסים את הקובות למרק רותח רתיחה עדינה. מבשלים כ-30 דקות על אש נמוכה.
לבסוף מוסיפים את מיץ הלימון ומתקנים תיבול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0