דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון התחברות לחשבון ולאזור האישי | בישולים מבית אסם
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק קובה סלק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק קובה סלק

מרק קובה סלק

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: דנה עוקבי
מרק קובה סלק מבגדד באהבה: קובה אדומה ממולאת בבשר, במנעד טעמים של מתוק וחמוץ

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצלים
2 
סלק בינוניים
2  שיני
שום
4  גבעולים
סלרי כולל העלים
1 
גזרים גדול
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
כמון טחון
0  לפי הטעם
מרק טעם עוף ר.טבעיים
1  כף
מלח לימון
1  כפית
סוכר לבן
2 
בצלים גדולים קצוצים דק
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון
1  זר
תערובת תיבול לאורז
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
כמון טחון בנדיבות
0  לפי הטעם
מרק טעם עוף ר.טבעיים
0.5  קילוגרם
סולת
2  כפות
שמן קנולה
0  לפי הטעם
מים לפי הצורך
1  כפית
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים בצל גס ומטגנים עם שמן. כשהבצל שקוף, מוסיפים שיני שום וסלק חתוך לקוביות, ומאדים על אש בינונית.
  • שלב 2

    7 דקות
    מוסיפים גזר וסלרי (גם הם לקוביות), מאדים בערך 7 דקות על אש בינונית. מוסיפים מים, ומביאים לרתיחה.
  • שלב 3

    60 דקות
    מוסיפים תבלינים, מכסים, ומבשלים על אש נמוכה בערך 60 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מטגנים בינתיים בסיר אחר בצל עד להשחמה.
  • שלב 5

    10 דקות
    מוסיפים את הבשר, וממשיכים לבשל במשך 10 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים פטרוזיליה קצוצה (בנדיבות). מוסיפים תבלינים, וממשיכים לבשל עד שהבשר משנה את צבעו. מניחים בצד להתקרר.
  • שלב 7

    0 דקות
    הכנת הבצק\מעטפת לקובה: מערבבים את החומרים לעיסה.
  • שלב 8

    0 דקות
    יוצרים כדורים, עושים חור עם האגודל ומכניסים את המילוי, סוגרים לכדור חלק.
  • שלב 9

    0 דקות
    מוסיפים את הקובות למרק, ומביאים לרתיחה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

כתוב ביקורת

הביקורות שלך
תמונות

You can select up to 6 media items (6 left).

Image CAPTCHA
Get new captcha!
Please fill the captcha field

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • מרקים
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק ירקות בניחוחות אסייתים

    מרק ירקות בניחוחות אסייתים

    60 דקות קל
  • מרק ירקות עם פתיתים

    מרק ירקות עם פתיתים

    60 דקות קל
  • מרק פיסטוקים קלויים

    מרק פיסטוקים קלויים

    50 דקות בינוני
  • מרק עדשים- יווני

    מרק עדשים- יווני

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים