להשרות 2 כוסות סולת בקערה עם מים עד כיסוי כ-120 דקות .
שלב 2
0 דקות
לסנן את הסולת במסננת דקה.
שלב 3
0 דקות
לערבב את כל חומרי המלית לתערובת אחידה.
שלב 4
0 דקות
אחרי שסיננו את הסולת מהמים, יש לקחת חתיכה קטנה וליצור כדור בגודל מעט קטן יותר מפינג פונג, לשטחו על כף היד, להניח מילוי בשר ולסגור אותו היטב בעדינות, כך להמשיך עם כל התערובת.
שלב 5
0 דקות
בסיר עמוק וחם לטגן קלות את הבצל הקצוץ עם השמן, עד הזהבה.
שלב 6
0 דקות
להוסיף את הסלרי, לטגן יחד כמה דקות, להוסיף את הסלק ולערבב יחד הכל לעוד כמה דקות.
שלב 7
0 דקות
להוסיף את העגבניות המגוררות, את התיבול ומים, עד לחלק העליון של הסיר.
שלב 8
30 דקות
לכסות, להביא לרתיחה ולבשל על אש בינונית כ-30 דקות .
שלב 9
5 דקות
לאחר התרככות המרכיבים, הסמכה קלה של המרק ובעבוע יש להוסיף את הקובה, לערבב ולבשל כ-5 דקות נוספות ללא מכסה, עד שהקובה צפים.
שלב 1
מתוך
9
להשרות 2 כוסות סולת בקערה עם מים עד כיסוי כ-120 דקות .
שלב 2
מתוך
9
לסנן את הסולת במסננת דקה.
שלב 3
מתוך
9
לערבב את כל חומרי המלית לתערובת אחידה.
שלב 4
מתוך
9
אחרי שסיננו את הסולת מהמים, יש לקחת חתיכה קטנה וליצור כדור בגודל מעט קטן יותר מפינג פונג, לשטחו על כף היד, להניח מילוי בשר ולסגור אותו היטב בעדינות, כך להמשיך עם כל התערובת.
שלב 5
מתוך
9
בסיר עמוק וחם לטגן קלות את הבצל הקצוץ עם השמן, עד הזהבה.
שלב 6
מתוך
9
להוסיף את הסלרי, לטגן יחד כמה דקות, להוסיף את הסלק ולערבב יחד הכל לעוד כמה דקות.
שלב 7
מתוך
9
להוסיף את העגבניות המגוררות, את התיבול ומים, עד לחלק העליון של הסיר.
שלב 8
מתוך
9
לכסות, להביא לרתיחה ולבשל על אש בינונית כ-30 דקות .
שלב 9
מתוך
9
לאחר התרככות המרכיבים, הסמכה קלה של המרק ובעבוע יש להוסיף את הקובה, לערבב ולבשל כ-5 דקות נוספות ללא מכסה, עד שהקובה צפים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0