דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק קוסקוס בשרי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק קוסקוס בשרי

מרק קוסקוס בשרי

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: זהבה שומרי
מנה מרוקאית קלאסית שאהובה על כל העדות

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
700  גרם
קוסקוס בינוני 350 גר אסם
700  גרם
עוף
2 
עגבניות שרי מקולפות חתוכות לקוביות
10  גבעולים
פטרוזיליה
10  גבעולים
כוסברה
250  גרם
כרוב חתוך לרבעים
250  גרם
גזר חתוך לרצועות עבות
1 
בצל קצוץ
250  גרם
קישוא חתוכים לרבעים
250  גרם
דלעת חתוכה לרצועות עבות
0.5  כפית
זעפרן
0.5  כפית
פלפל שחור
1  כפית
כורכום
1  כפית
גינג''ר
1  כפית
מרגרינה
0  לפי הטעם
מלח גס
2  כפות
שמן זית
4  כפות
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים סיר מתאים לקוסקוס על האש עם 4 כפות שמן.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את הבצל הקצוץ ואת קוביות העגבניות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים כל התבלינים (מלבד המרגרינה).
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים היטב, מוסיפים את העוף ומטגנים עוד כמה דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים מים עד כיסוי העוף, סוגרים את המכסה ומבשלים על אש קטנה כעשרים דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    בקערה נפרדת שמים את הקוסקוס ומוסיפים לו כ-1/2 כוס מים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מערבבים עד לקבלת מרקם גושי לח.
  • שלב 8

    0 דקות
    אחרי כעשרים דקות מוסיפים לסיר עם מרק העוף את הגזר והכרוב.
  • שלב 9

    0 דקות
    מביאים לרתיחה, שמים את הקוסקוס בסיר העליון מעל המרק ומאדים במשך עשרים דקות.
  • שלב 10

    0 דקות
    מסירים את סיר הקוסקוס מעל המרק ומוסיפים למרק את הדלעת הקישואים, הפטרוזיליה והכוסברה.
  • שלב 11

    0 דקות
    בינתיים, מוציאים את הקוסקוס מהסיר לקערה, מוסיפים לו עוד מעט מים ומלח ומכסים את הקערה במטלית בד.
  • שלב 12

    0 דקות
    מעמידים את הקוסקוס המכוסה בצד ל-10 דקות.
  • שלב 13

    0 דקות
    מוסיפים לקוסקוס עוד כף שמן זית, ומחזירים אותו לסיר האידוי לעוד עשרים דקות.
  • שלב 14

    0 דקות
    מוציאים את הקוסקוס ומוודאים שמוכן (אם לא, מחזירים לעוד אידוי).
  • שלב 15

    0 דקות
    כשהקוסקוס מוכן, מוסיפים לו כפית מרגרינה ומערבבים.
  • שלב 16

    0 דקות
    מוסיפים למרק כף שמן זית ומגישים עם הקוסקוס. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • מרקים
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק בשר תימני

    מרק בשר תימני

    בינוני
  • מרק נודלס וירקות

    מרק נודלס וירקות

    40 דקות קל
  • מרק ברוקולי קטיפתי

    מרק ברוקולי קטיפתי

    45 דקות בינוני
  • מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים