דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון התחברות לחשבון ולאזור האישי | בישולים מבית אסם
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק קניידלך, עוף ובשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק קניידלך, עוף ובשר

מרק קניידלך, עוף ובשר

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Tsivia Garber
הגיע הזמן להוציא את הכופתאות הכי טעימות של המטבח היהודי ממרתפי פסח, ולתת לקניידלך מקום גם ביום יום. קחו מתכון למרק שיגעון

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
גרון הודו מחולק
1 
כנף הודו רצוי נקבה שטעמו מעודן
10 
כנפי הודו
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון מס' 5 / גולאש חתוך לריבועים
3 
כרע הודו מחולקים לירכיים ושוקיים
1 
בצל גדול
4 
גזר קלופים
3 
זוקיני עם קליפה
1 
קולורבי קלוף
2 
תפוח אדמה קלופים
2  שיני
שום שלמות וקלופות
0.5 
סלרי קלוף
1 
פטרוזיליה קלוף
1  זר
פטרוזיליה ענפי פטרוזיליה, שמיר וסלרי
0  לפי הטעם
מלח או אבקת מרק עוף, לפי הטעם
0  לפי הטעם
פלפל לבן או שחור גרוס טרי, לפי הטעם
1  קורט
חוויאג' אם אוהבים
1  חבילה
קניידלך בקלי קלות כשר לפסח אסם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרתיחים מים בסיר גדול, מכניסים עוף ובשר ומביאים לרתיחה. מורידים מהלהבה ומסננים ממים.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר גדול אחר מניחים את הבשרים שעברו הרתחה, מוסיפים את הירקות והתבלינים, מביאים לרתיחה ומוציאים את הקצף המצטבר על פני המים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מנמיכים להבה ומבשלים כשעה וחצי, במהלך הבישול ממשיכים להוציא את הקצף - כך יתקבל מרק צלול ומעודן.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוציאים את חלקי העוף המוכנים ואת הירקות שהתרככו. מסננים את מי המרק, כך שלא יהיו שאריות עלים / בשר. מחזירים את העוף והירקות ומצננים לטמפ' החדר.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכסים ומניחים במקרר - יום למחרת מסלקים את השומן שנקרש על פני המרק. מחממים ומגישים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מבשלים קניידלך מתערובת אסם ומוסיפים בעת ההגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

כתוב ביקורת

הביקורות שלך
תמונות

You can select up to 6 media items (6 left).

Image CAPTCHA
Get new captcha!
Please fill the captcha field

גלו עוד

  • חורף
  • אביב
  • מרקים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק גריסים עם פטריות

    מרק גריסים עם פטריות

    בינוני
  • מרק שעועית

    מרק שעועית

    בינוני
  • מרק ירקות בניחוחות אסייתים

    מרק ירקות בניחוחות אסייתים

    60 דקות קל
  • מרק ירקות עם פתיתים

    מרק ירקות עם פתיתים

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים