המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל עש שהוא מזהיב, ומוסיפים את המים, גריסי הפנינה, ואת הירקות חתוכים לקוביות קטנות.
מבשלים על אש קטנה עד שהגריסים יתרככו.
מוסיפים לפי הטעם אבקת מרק בטעם עוף ואבקת מרק בטעם פטריות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0