דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק קרם אספרגוס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק קרם אספרגוס

מרק קרם אספרגוס

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: אורטל אשכנזי
מרק בהיר, קרמי, וטעים להפליא מהירק האצילי

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
750  גרם
אספרגוס
60  גרם
חמאה
1 
בצל קטן קצוץ
1  גבעול
סלרי קצוץ
0.5  כוס
קמח לבן
1.5  כפות
מרק טעם עוף ר.טבעיים
0.67  כוס
שמנת מתוקה
1  כף
מלח
0.5  כפית
פלפל
3  כוסות
ציר ירקות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את ראשי האספרגוס וקוצצים את הגבעולים (לא משתמשים ברבע התחתון של הגבעול).
  • שלב 2

    0 דקות
    חולטים את ראשי האספרגוס במי מלח רותחים במשך דקה, ומסננים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים את החמאה בסיר גדול, מוסיפים את הבצל, הסלרי, וגבעולי האספרגוס הקצוצים. מטגנים תוך ערבוב כחמש דקות עד שהבצל רך. מוסיפים את הקמח ומערבבים לתערובת אחידה.
  • שלב 4

    20 דקות
    מכבים את האש, מוסיפים את המרק ומערבבים למרקם אחיד. מדליקים שוב את האש, מכסים ומבשלים 20 דקות, או עד שהירקות מתרככים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את ראשי האספרגוס ומבשלים חמש דקות נוספות.
  • שלב 6

    0 דקות
    טוחנים בתוך הסיר בבלנדר מוט או מעבירים את התערובת לבלנדר ומעבדים לתערובת חלקה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מחזירים לסיר.
  • שלב 8

    0 דקות
    מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב. בוחשים תוך חימום על אש קטנה, עד שהמרק חם מאוד. בתיאבון!
מרק קרם אספרגוס

שלב 1 מתוך 8

חותכים את ראשי האספרגוס וקוצצים את הגבעולים (לא משתמשים ברבע התחתון של הגבעול).

מרק קרם אספרגוס

שלב 2 מתוך 8

חולטים את ראשי האספרגוס במי מלח רותחים במשך דקה, ומסננים.

מרק קרם אספרגוס

שלב 3 מתוך 8

מחממים את החמאה בסיר גדול, מוסיפים את הבצל, הסלרי, וגבעולי האספרגוס הקצוצים. מטגנים תוך ערבוב כחמש דקות עד שהבצל רך. מוסיפים את הקמח ומערבבים לתערובת אחידה.

מרק קרם אספרגוס

שלב 4 מתוך 8

מכבים את האש, מוסיפים את המרק ומערבבים למרקם אחיד. מדליקים שוב את האש, מכסים ומבשלים 20 דקות, או עד שהירקות מתרככים.

מרק קרם אספרגוס

שלב 5 מתוך 8

מוסיפים את ראשי האספרגוס ומבשלים חמש דקות נוספות.

מרק קרם אספרגוס

שלב 6 מתוך 8

טוחנים בתוך הסיר בבלנדר מוט או מעבירים את התערובת לבלנדר ומעבדים לתערובת חלקה.

מרק קרם אספרגוס

שלב 7 מתוך 8

מחזירים לסיר.

מרק קרם אספרגוס

שלב 8 מתוך 8

מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב. בוחשים תוך חימום על אש קטנה, עד שהמרק חם מאוד. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים