מקלפים את הארטישוק הירושלמי, תפוח האדמה והבצל וחותכים גס.
שלב 2
10 דקות
מאדים בחמאה במשך 10 דקות.
ניתן להשתמש גם במרגרינה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
45 דקות
מוסיפים את המים ומבשלים 45 דקות.
שלב 4
10 דקות
מסננים את התערובת, ואת התוכן מעבדים בבלנדר. מחזירים לסיר ומבשלים כ- 10 דקות.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את מרק התיבול, מיץ לימון, מלח ופלפל לבן. לפני ההגשה מוסיפים לעידון המרק את המרגרינה או החמאה שנותרה עם שמנת. טורפים בעזרת מטרפה ומפזרים על המרק כוסברה קצוצה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0