דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק רגל תימני
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק רגל תימני

מרק רגל תימני

(0)
420 דקות
קל
מתכונאי/ת: קרן גליה
מרק בקר תימני עם תפוחי אדמה ובטעמי חוואייג'

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  קילוגרם
בשר בקר חתוכה למנות
2.5  ליטר
מים
1 
בצל
3 
עגבנייה מרוסקות
1  כף
רסק עגבניות
1  ראש
שום
0.5  כוס
כוסברה קצוצה
2  כפות
חוויאג'
4 
תפוח אדמה קלופים וחתוכים לחצאים
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

420 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 250 מעלות.
  • שלב 2

    45 דקות
    מניחים את העצמות בתבנית אפייה ששומנה קלות ואופים אותן בתנור במשך 45 דקות עד שהן שחומות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוציאים את העצמות ומניחים בסיר מרק. מכסים במים, מביאים לרתיחה ומסירים את הקצף שנוצר.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את שאר החומרים מלבד תפוחי אדמה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים על סף רתיחה במשך 6 עד 8 שעות.
  • שלב 5

    0 דקות
    חצי שעה לפני תום הבישול מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם רכים.
מרק רגל תימני

שלב 1 מתוך 5

מחממים תנור לחום של 250 מעלות.

מרק רגל תימני

שלב 2 מתוך 5

מניחים את העצמות בתבנית אפייה ששומנה קלות ואופים אותן בתנור במשך 45 דקות עד שהן שחומות.

מרק רגל תימני

שלב 3 מתוך 5

מוציאים את העצמות ומניחים בסיר מרק. מכסים במים, מביאים לרתיחה ומסירים את הקצף שנוצר.

מרק רגל תימני

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים את שאר החומרים מלבד תפוחי אדמה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים על סף רתיחה במשך 6 עד 8 שעות.

מרק רגל תימני

שלב 5 מתוך 5

חצי שעה לפני תום הבישול מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם רכים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים