דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק שומר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק שומר

מרק שומר

(0)
70 דקות
קל
מתכונאי/ת: משה פיסו
רוצים להרשים את האורחים? תכינו מרק שומר חלבי עם ניחוחות אניס, שמשלב ליקר צרפתי שמציתים בגפרור, מערבבים עם יוגורט ומוסיפים למרק

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  ראשי
שומר גדולים, חתוכים לפרוסות עבות
1 
בצל חתוך ל 8 פלחים
1 
כרישה קטנה, חתוכה לטבעות עבות (החלק הלבן בלבד)
0.33  ליטר
יוגורט
0.33  כוס
ערק ליקר צרפתי ממשפחת משקאות האניס
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר גדול מערבבים את השומר, הכרישה והבצל. מוסיפים מים כדי כיסוי בלבד, מתבלים במלח ובפלפל.
  • שלב 2

    40 דקות
    מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה 40 דקות - עד שהשומר רך מאוד.
  • שלב 3

    0 דקות
    טוחנים את הירקות עם הנוזלים שבהם בושלו, ומקררים במקרר.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרתיחים על אש קטנה את הפסטיס. מציתים בגפרור וממשיכים בהרתחה עד שהאש דועכת.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים את הפסטיס עם היוגורט ומוסיפים לתערובת השומר. מתבלים במלח ובפלפל ומגישים קר.
מרק שומר

שלב 1 מתוך 5

בסיר גדול מערבבים את השומר, הכרישה והבצל. מוסיפים מים כדי כיסוי בלבד, מתבלים במלח ובפלפל.

מרק שומר

שלב 2 מתוך 5

מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה 40 דקות - עד שהשומר רך מאוד.

מרק שומר

שלב 3 מתוך 5

טוחנים את הירקות עם הנוזלים שבהם בושלו, ומקררים במקרר.

מרק שומר

שלב 4 מתוך 5

מרתיחים על אש קטנה את הפסטיס. מציתים בגפרור וממשיכים בהרתחה עד שהאש דועכת.

מרק שומר

שלב 5 מתוך 5

מערבבים את הפסטיס עם היוגורט ומוסיפים לתערובת השומר. מתבלים במלח ובפלפל ומגישים קר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים