המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את שמן הזית בסיר גדול למרק. מוסיפים את השומר והכרישה, ומאדים תוך ערבוב עד שנעשה שקוף.
מוסיפים את ציר העוף, ומכסים. מנמיכים את האש, ומבשלים 20 דקות עד שהירקות יתרככו.
מוסיפים את עלי התרד, ומבשלים כחמש דקות נוספות.
מעבירים את המרק למעבד מזון, וטוחנים עד לקבלת עיסה חלקה.
מחזירים את המרק לסיר, מתבלים במלח ובפלפל ומצננים. לפני ההגשה, מוסיפים את ליקר האניס, מחממים, ומידי פעם מערבבים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0