דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש
  • מתכונים
  • המגזין
  • המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק שמנת פטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק שמנת פטריות

מרק שמנת פטריות

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
מרק סמיך ומושחת שישאיר את הסועדים שבעים ומרוצים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
פטריות שימג׳י
1  כוס
מים רותחים
1  כף
חמאה
1 
כרישה בינונית
2 
בצלי שאלוט (פנינה) קצוצים דק
1  שן
שום כתושה
1.25  ליטר
ציר עוף
0.5  כף
תימין
250  מיליליטר
שמנת מתוקה
8 
פטריות שמפיניון טריות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    משרים את פטריות הפורצ'יני במים רותחים במשך חצי שעה, ומבשלים אותן באותם מים במשך 10 דקות. מסננים את הפטריות, שומרים את המים ומסננים אותם בשנית.
  • שלב 2

    5 דקות
    מאדים את השום, בצלי השאלוט והכרישה כ-5 דקות בחמאה.
  • שלב 3

    5 דקות
    מוסיפים את פטריות השמפיניון הטריות לסיר ומטגנים על אש בינונית למשך 5 דקות עד לריכוך.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הפורצ'יני, מי ההשריה של הפורצ'יני וציר הירקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    טוחנים את המרק ומוסיפים תוך כדי את השמנת ומתקנים תיבול. לקישוט מפזרים פרחי טימין טריים. בתיאבון!
מרק שמנת פטריות

שלב 1 מתוך 5

משרים את פטריות הפורצ'יני במים רותחים במשך חצי שעה, ומבשלים אותן באותם מים במשך 10 דקות. מסננים את הפטריות, שומרים את המים ומסננים אותם בשנית.

מרק שמנת פטריות

שלב 2 מתוך 5

מאדים את השום, בצלי השאלוט והכרישה כ-5 דקות בחמאה.

מרק שמנת פטריות

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את פטריות השמפיניון הטריות לסיר ומטגנים על אש בינונית למשך 5 דקות עד לריכוך.

מרק שמנת פטריות

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים את הפורצ'יני, מי ההשריה של הפורצ'יני וציר הירקות.

מרק שמנת פטריות

שלב 5 מתוך 5

טוחנים את המרק ומוסיפים תוך כדי את השמנת ומתקנים תיבול. לקישוט מפזרים פרחי טימין טריים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק שעועית, שפונדרה ומח עצם

    מרק שעועית, שפונדרה ומח עצם

    180 דקות בינוני
  • מרק סלרי עלים מוקרם

    מרק סלרי עלים מוקרם

    90 דקות קל
  • מרק חומוס ועדשים

    מרק חומוס ועדשים

    150 דקות בינוני
  • מרק כדורי אבטיח, כדורי מלון ובייבי מוצרלה

    מרק כדורי אבטיח, כדורי מלון ובייבי מוצרלה

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות