דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק שעועית הונגרי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק שעועית הונגרי

מרק שעועית הונגרי

(0)
105 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ננה ציקבאשוילי
מרק שעועית הונגרי אמיתי, נפלא, מלא תוכן וסמיך בדיוק כמו שצריך לימי החורף הקרים.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצל גדול חתוך ל-4
7  שיני
שום קלופות
2  כוסות
שעועית לימה שהושרתה לילה במים
4 
ביצה קשות
2  כפות
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
1 
קבנוס חתוך
3  כפות
פפריקה אדומה מתוקה
4  כפות
שמן קנולה
2  כפות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

105 דקות
  • שלב 1

    60 דקות
    בסיר גדול עם מים מוסיפים את הבצל, שיני שום, שעועית שטופה, ומרתיחים - כשרותח מנמיכים את הלהבה ללהבה נמוכה וממשיכים לבשל כ-60 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    לאחר כשעה מוסיפים את אבקת המרק ואת הביצים הקשות הקלופות וממשיכים לבשל על להבה נמוכה, עד שהשעועית התרככה.
  • שלב 3

    0 דקות
    לבדוק מדי פעם ואם צריך מוסיפים עוד מים ועוד אבקת מרק (כרבע שעה לפני תום הבישול, אפשר להוסיף את הקבנוס).
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים במחבת את השמן ומוסיפים 2 כפות קמח (עד לקבלת בלילה בסמיכות של שמנת), בוחשים על אש בינונית, עד שהקמח משחים קלות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מסירים מהאש ומוסיפים את הפפריקה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את הרביכה לסיר המרק ובוחשים בעדינות, עד לקבלת סמיכות מתאימה למרק.
מרק שעועית הונגרי

שלב 1 מתוך 6

בסיר גדול עם מים מוסיפים את הבצל, שיני שום, שעועית שטופה, ומרתיחים - כשרותח מנמיכים את הלהבה ללהבה נמוכה וממשיכים לבשל כ-60 דקות.

מרק שעועית הונגרי

שלב 2 מתוך 6

לאחר כשעה מוסיפים את אבקת המרק ואת הביצים הקשות הקלופות וממשיכים לבשל על להבה נמוכה, עד שהשעועית התרככה.

מרק שעועית הונגרי

שלב 3 מתוך 6

לבדוק מדי פעם ואם צריך מוסיפים עוד מים ועוד אבקת מרק (כרבע שעה לפני תום הבישול, אפשר להוסיף את הקבנוס).

מרק שעועית הונגרי

שלב 4 מתוך 6

מניחים במחבת את השמן ומוסיפים 2 כפות קמח (עד לקבלת בלילה בסמיכות של שמנת), בוחשים על אש בינונית, עד שהקמח משחים קלות.

מרק שעועית הונגרי

שלב 5 מתוך 6

מסירים מהאש ומוסיפים את הפפריקה.

מרק שעועית הונגרי

שלב 6 מתוך 6

מוסיפים את הרביכה לסיר המרק ובוחשים בעדינות, עד לקבלת סמיכות מתאימה למרק.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • תוספות
  • קטניות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק עוף צח עם כרמזלך

    מרק עוף צח עם כרמזלך

    160 דקות בינוני
  • מרק תימני מעולה

    מרק תימני מעולה

    80 דקות קל
  • מרק תירס תאילנדי מעולה!

    מרק תירס תאילנדי מעולה!

    60 דקות קל
  • מרק תפוחי אדמה וכרישה

    מרק תפוחי אדמה וכרישה

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים