שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

מרק שעועית עם עצמות

תאריך פרסום: 8/12/2013
דרוג הגולשים:
מרק שעועית עם עצמות

מצרכים

להשרות את השעועית לילה שלם במים - בערך 1 כוס גדולה
לבשל את השעועית במים כ- 1-2 לריכוך (אפשר בסיר לחץ)
לסיר המרק:
1 בצל קצוץ, גזר חתוך לקוביות, 2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות
2-3 עצמות (שבושלו 1/2 שעה במפרד) לטעם עשיר במרק
2 כפות גדושות רסק עגבניות
מלח, פלפל
2 כפות שמן

אופן ההכנה

לטגן מעט את הבצל , גזר, סלרי עצמות.
להוסיף תבלינים ורסק עגבניות לערבב כ- 2 דקות.
להוסיף כ- 3 ליטר מים ולהרתיח.
להוסיף את השעועית המבושלת.
לבשל על אש קטנה בערך שעה.

להגשה: לפזר מעל פיצוחי חמנייה או אורגנו יבש
להגיש עם לחם לבן טרי

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים