דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק שעועית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק שעועית

מרק שעועית

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: לינדוש
מרק מחמם במיוחד ליום קריר של שעועית עם גזרים.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
שעועית יבשה
1 
בצל
2 
גזר
1  כף
רסק עגבניות
0.5  כפית
פלפל שחור
0.5  כפית
כמון טחון
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
1  ליטר
מים
0  לפי הטעם
סלרי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    משרים את השעועית לכמה שעות, או לילה.
  • שלב 2

    0 דקות
    פורסים את הבצל לפרוסות ומטגנים בסיר עם מעט שמן, מוסיפים את השעועית.
  • שלב 3

    0 דקות
    פורסים את הגזרים לקוביות ומוסיפים אותם לסיר.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב, מדללים את רסק העגבניות בכוס מים ומוסיפים לסיר.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את המים ומבשלים עד לרתיחה על אש גבוהה.
  • שלב 6

    60 דקות
    מורידים את האש וממשיכים לבשל כ-45-60 דקות, טועמים ואם צריך מוסיפים תיבול (ניתן להוסיף למרק קוביות של בשר).
  • שלב 7

    0 דקות
    חצי שעה לפני סוף הבישול מוסיפים את עלי הסלרי.
מרק שעועית

שלב 1 מתוך 7

משרים את השעועית לכמה שעות, או לילה.

מרק שעועית

שלב 2 מתוך 7

פורסים את הבצל לפרוסות ומטגנים בסיר עם מעט שמן, מוסיפים את השעועית.

מרק שעועית

שלב 3 מתוך 7

פורסים את הגזרים לקוביות ומוסיפים אותם לסיר.

מרק שעועית

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב, מדללים את רסק העגבניות בכוס מים ומוסיפים לסיר.

מרק שעועית

שלב 5 מתוך 7

מוסיפים את המים ומבשלים עד לרתיחה על אש גבוהה.

מרק שעועית

שלב 6 מתוך 7

מורידים את האש וממשיכים לבשל כ-45-60 דקות, טועמים ואם צריך מוסיפים תיבול (ניתן להוסיף למרק קוביות של בשר).

מרק שעועית

שלב 7 מתוך 7

חצי שעה לפני סוף הבישול מוסיפים את עלי הסלרי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • קטניות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים