דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק תימני מסורתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק תימני מסורתי

מרק תימני מסורתי

(0)
130 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
המרק המפורסם עם עצמות מח ובשר בקר, חוואייג' וירקות. בתוספת לחוח מדובר בשלמות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
בשר בקר חתוך לקוביות
3 
עצמות
1  זר
כוסברה
2 
עגבנייה בינוניות
6  שיני
שום
1 
בצל
0.5 
כרישה
3 
גזר
1  כף
כורכום
1  כף
חוויאג'
3 
תפוח אדמה
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
1  כף
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

130 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים בסיר את הבשר והעצמות, יוצקים מים עד כיסוי ומביאים לאתיחה. תוך כדי רתיחה מקפים (מוציאים בעזרת כף) את השומנים והלכלוך עד שהמים צלולים.
  • שלב 2

    0 דקות
    טוחנים את הכוסברה העגבניות והשום בבלנדר ומעבירים לסיר שבו מתבשל הבשר.1.. חותכים חריצים בבצל ומוסיפים לסיר. מבשלים חצי שעה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הכרשה, הגזרים, הכורכום והחוואייג' ומרתיחים עד שהבשר מתרכך.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכניסים את תפ"א, אבקת מרק והמלח. מבשלים שעה נוספת ומגישים.
מרק תימני מסורתי

שלב 1 מתוך 4

שמים בסיר את הבשר והעצמות, יוצקים מים עד כיסוי ומביאים לאתיחה. תוך כדי רתיחה מקפים (מוציאים בעזרת כף) את השומנים והלכלוך עד שהמים צלולים.

מרק תימני מסורתי

שלב 2 מתוך 4

טוחנים את הכוסברה העגבניות והשום בבלנדר ומעבירים לסיר שבו מתבשל הבשר.1.. חותכים חריצים בבצל ומוסיפים לסיר. מבשלים חצי שעה.

מרק תימני מסורתי

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את הכרשה, הגזרים, הכורכום והחוואייג' ומרתיחים עד שהבשר מתרכך.

מרק תימני מסורתי

שלב 4 מתוך 4

מכניסים את תפ"א, אבקת מרק והמלח. מבשלים שעה נוספת ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים