המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
יוצקים את המרק לסיר ומביאים לרתיחה.
מערבבים בקערית נפרדת את המים והקורנפלור עד תערובת חלקה. מוסיפים למרק תוך כדי בחישה מתמדת.
טורפים בקערית נפרדת את הביצה. יוצקים את הביצה הטרופה למסננת מעל סיר המרק תוך כדי בחישה לקבלת נטיפים.
מוסיפים את גרגרי התירס, המלח, הפלפל והטבסקו (אם רוצים) ומערבבים.
יוצקים לקעריות הגשה ומפזרים מעל בצל ירוק קצוץ. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0