דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק תרד ועדשים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק תרד ועדשים

מרק תרד ועדשים

(0)
100 דקות
קל
מתכונאי/ת: גלית בנבנישתי
מרק ירקות עשיר עם עצמות מוח המוסיפות טעם ומרקם. השילוב בין הירקות, עשבי התיבול, העדשים והעצמות יוצר סימפוניה של מרק חורפי מושלם

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
בצל קצוצים
4  שיני
שום
3 
עגבנייה קצוצות
4  גבעולים
סלרי קצוצים
1 
גזרים מגורר
0.5  קילוגרם
תרד שטוף וחתוך גס
2  כוסות
עדשים שטופות
5 
עצמות
2  כפות
מרק ירקות שורש ר.טבעיים
0  לפי הטעם
מלח ופלפל שחור
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

100 דקות
  • שלב 1

    15 דקות
    מחממים בסיר שמן זית, מכניסים את הירקות הקצוצים והעצמות, ומבשלים בסיר מכוסה כ-15 דקות .
  • שלב 2

    60 דקות
    מוסיפים לסיר את העדשים, את המרק, הפלפל והפפריקה (לגרסה חריפה - המירו את הפפריקה המתוקה בחריפה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). מרתיחים, מוציאים את הקצף ומבשלים על אש נמוכה כ-60 דקות .
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים מלח ותרד ומערבבים.
  • שלב 4

    20 דקות
    מבשלים כ-20 דקות נוספות, טועמים ומשפרים תיבול.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגישים עם זילוף שמן זית מעל כל קערת מרק.
מרק תרד ועדשים

שלב 1 מתוך 5

מחממים בסיר שמן זית, מכניסים את הירקות הקצוצים והעצמות, ומבשלים בסיר מכוסה כ-15 דקות .

מרק תרד ועדשים

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים לסיר את העדשים, את המרק, הפלפל והפפריקה (לגרסה חריפה - המירו את הפפריקה המתוקה בחריפה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). מרתיחים, מוציאים את הקצף ומבשלים על אש נמוכה כ-60 דקות .

מרק תרד ועדשים

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים מלח ותרד ומערבבים.

מרק תרד ועדשים

שלב 4 מתוך 5

מבשלים כ-20 דקות נוספות, טועמים ומשפרים תיבול.

מרק תרד ועדשים

שלב 5 מתוך 5

מגישים עם זילוף שמן זית מעל כל קערת מרק.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • תוספות
  • דל סוכר
  • קטניות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים