מבשלים את הנודלס בהתאם להוראות ההכנה, מסננים ומצננים.
שלב 2
0 דקות
מקמחים את האווז בקורנפלור וטובלים בביצה הטרופה עם רוטב הסויה.
שלב 3
0 דקות
מטגנים את האווז בשמן (משני הצדדים) ומוציאים כאשר הבשר קריספי.
שלב 4
0 דקות
מניחים על אש גבוהה מחבת ווק, מוסיפים את הירקות, האטריות, את רוטב הסויה ושאר התבלינים. את השום והג'ינג'ר מקפיצים ביחד כשתי דקות.
שלב 5
1 דקות
מוסיפים את הבשר ומקפיצים עוד כ-דקה (חשוב לא להקפיץ את הבשר יותר מדקה).
*ניתן להמיר את פטריות השמנפיניון בפטריות פורטבלו באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
5
מבשלים את הנודלס בהתאם להוראות ההכנה, מסננים ומצננים.
שלב 2
מתוך
5
מקמחים את האווז בקורנפלור וטובלים בביצה הטרופה עם רוטב הסויה.
שלב 3
מתוך
5
מטגנים את האווז בשמן (משני הצדדים) ומוציאים כאשר הבשר קריספי.
שלב 4
מתוך
5
מניחים על אש גבוהה מחבת ווק, מוסיפים את הירקות, האטריות, את רוטב הסויה ושאר התבלינים. את השום והג'ינג'ר מקפיצים ביחד כשתי דקות.
שלב 5
מתוך
5
מוסיפים את הבשר ומקפיצים עוד כ-דקה (חשוב לא להקפיץ את הבשר יותר מדקה).
*ניתן להמיר את פטריות השמנפיניון בפטריות פורטבלו באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0