המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הנודלס לפי ההוראות שעל האריזה. מעבירים את הנודלס המבושלים לקערה, מוסיפים 2 כפות שמן ומערבבים.
מחממים במחבת גדולה או בווק שמן, מוסיפים את השעועית הירוקה והאפונה ומטגנים 4 דקות. בוחשים מדי פעם.
מוסיפים את התרד, עלי הארוגולה והבצל הירוק ומטגנים 2 דקות. מוציאים מהמחבת.
מוסיפים למחבת את השום והג'ינג'ר ומטגנים דקה. מוסיפים את הנודלס המבושלים, רוטב הסויה ורוטב הברביקיו ומטגנים תוך כדי ערבוב 3 דקות.
מוסיפים את הירקות הירוקים, מערבבים, מתבלים במלח ובפלפל ומחממים יחד 2 דק'. טועמים ומשפרים תיבול. מחלקים למנות, מטפטפים על כל מנה מספר טיפות שמן שומשום ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0