דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
נודלס עם ירקות ירוקים מוקפצים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. נודלס עם ירקות ירוקים מוקפצים

נודלס עם ירקות ירוקים מוקפצים

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון של בני סיידא לארוחה בניחוח אסיאתי, שתסדר לכם ארוחת ערב נהדרת

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
נודלס אטריות ביצים שטוח אטריות ביצים שטוחות אסם
2  כפות
שמן קנולה
150  גרם
שעועית ירוקה קפואה ומופשרת
0.75  כוס
אפונה קפואה ומופשרת
100  גרם
תרד צעירים וקטנים
1  נתח
עלי בייבי
4 
בצל ירוק קצוצים דק מאוד
0.25  כוס
שמן קנולה
6  שיני
שום כתושות
3  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
2  כפות
ג'ינג'ר מגורר גס
3  כפות
רוטב ברביקיו אסם
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
2  כפיות
שמן שומשום
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את הנודלס לפי ההוראות שעל האריזה. מעבירים את הנודלס המבושלים לקערה, מוסיפים 2 כפות שמן ומערבבים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים במחבת גדולה או בווק שמן, מוסיפים את השעועית הירוקה והאפונה ומטגנים 4 דקות. בוחשים מדי פעם.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את התרד, עלי הארוגולה והבצל הירוק ומטגנים 2 דקות. מוציאים מהמחבת.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים למחבת את השום והג'ינג'ר ומטגנים דקה. מוסיפים את הנודלס המבושלים, רוטב הסויה ורוטב הברביקיו ומטגנים תוך כדי ערבוב 3 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את הירקות הירוקים, מערבבים, מתבלים במלח ובפלפל ומחממים יחד 2 דק'. טועמים ומשפרים תיבול. מחלקים למנות, מטפטפים על כל מנה מספר טיפות שמן שומשום ומגישים. בתיאבון!
נודלס עם ירקות ירוקים מוקפצים

שלב 1 מתוך 5

מכינים את הנודלס לפי ההוראות שעל האריזה. מעבירים את הנודלס המבושלים לקערה, מוסיפים 2 כפות שמן ומערבבים.

נודלס עם ירקות ירוקים מוקפצים

שלב 2 מתוך 5

מחממים במחבת גדולה או בווק שמן, מוסיפים את השעועית הירוקה והאפונה ומטגנים 4 דקות. בוחשים מדי פעם.

נודלס עם ירקות ירוקים מוקפצים

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את התרד, עלי הארוגולה והבצל הירוק ומטגנים 2 דקות. מוציאים מהמחבת.

נודלס עם ירקות ירוקים מוקפצים

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים למחבת את השום והג'ינג'ר ומטגנים דקה. מוסיפים את הנודלס המבושלים, רוטב הסויה ורוטב הברביקיו ומטגנים תוך כדי ערבוב 3 דקות.

נודלס עם ירקות ירוקים מוקפצים

שלב 5 מתוך 5

מוסיפים את הירקות הירוקים, מערבבים, מתבלים במלח ובפלפל ומחממים יחד 2 דק'. טועמים ומשפרים תיבול. מחלקים למנות, מטפטפים על כל מנה מספר טיפות שמן שומשום ומגישים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מוקפץ סיני עם ירקות נודלס ורצועות עוף של אתוש

    מוקפץ סיני עם ירקות נודלס ורצועות עוף של אתוש

    50 דקות קל
  • נודלס ופרגיות ברוטב חמאת בוטנים וצ'ילי מתוק

    נודלס ופרגיות ברוטב חמאת בוטנים וצ'ילי מתוק

    30 דקות קל
  • נודלס שום וצ׳ילי ב-10 דקות

    נודלס שום וצ׳ילי ב-10 דקות

    20 דקות קל
  • נודלס, טופו וירקות ברוטב סויה

    נודלס, טופו וירקות ברוטב סויה

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים