-
שלב 1
5 דקות
מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעל האריזה.
מסננים ושוטפים במים קרים כדי לעצור את הבישול. שמים בצד.
-
שלב 2
5 דקות
חותכים את כל הפלפלים והבצל לרצועות דקות, את הקישוא לגפרורים, את הפטריות לפרוסות ואת התירס הגמדי לסגמנטים.
-
שלב 3
2 דקות
מחממים ווק או מחבת גדולה על חום גבוה ומוסיפים את השמן.
מוסיפים את הבצל הסגול ומקפיצים כ-2 דקות עד שהוא מתחיל להתרכך.
-
שלב 4
7 דקות
מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים להקפיץ עוד 30 שניות.
מוסיפים את הפלפלים, הגזר, התירס, הקישוא והפטריות.
מקפיצים 5-7 דקות עד שהירקות מתרככים אך עדיין שומרים על פריכות.
-
שלב 5
2 דקות
מוסיפים את הבקר ומקפיצים כדקה.
מוסיפים את האטריות לווק עם הירקות.
-
שלב 6
3 דקות
מוסיפים רוטב סויה, רוטב צ'ילי, סילאן, פלפל שחור ומלח.
מערבבים היטב וממשיכים להקפיץ 2-3 דקות עד שהכל מצופה ברוטב ומחומם היטב.
-
שלב 7
2 דקות
מורידים מהאש, מוסיפים בצל ירוק וכוסברה קצוצה לקישוט מעל.
מערבבים קלות ומגישים חם.
כתוב ביקורת