מכינים את כל הרכיבים ומחממים ווק או מחבת גדולה. מבשלים את הנודלס ומסננים.
שלב 2
0 דקות
כשהווק לוהט יוצקים לתוכו שלוש כפות שמן קנולה, ומטגנים את רצועות העוף. אחרי חצי דקה מוסיפים את הירקות, מקפיצים עוד דקה או שתיים על אש גבוהה ככל האפשר. מוסיפים את הנודלס ומקפיצים עד שהן חמות. יוצקים את הרוטב למוקפץ, החומץ ושמן השומשום. ממשיכים להקפיץ דקה עד שהרוטב מתחבר לנודלס.
שלב 3
0 דקות
מעבירים לקערת הגשה ובוזקים מעט בוטנים קצוצים.
שלב 1
מתוך
3
מכינים את כל הרכיבים ומחממים ווק או מחבת גדולה. מבשלים את הנודלס ומסננים.
שלב 2
מתוך
3
כשהווק לוהט יוצקים לתוכו שלוש כפות שמן קנולה, ומטגנים את רצועות העוף. אחרי חצי דקה מוסיפים את הירקות, מקפיצים עוד דקה או שתיים על אש גבוהה ככל האפשר. מוסיפים את הנודלס ומקפיצים עד שהן חמות. יוצקים את הרוטב למוקפץ, החומץ ושמן השומשום. ממשיכים להקפיץ דקה עד שהרוטב מתחבר לנודלס.
שלב 3
מתוך
3
מעבירים לקערת הגשה ובוזקים מעט בוטנים קצוצים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0