-
שלב 1
1 דקות
מחממים מחבת ומוסיפים שמן זית.
-
שלב 2
3 דקות
שמים בקערה את הנודלס ושופכים עליהם מים רותחים ל-3 דקות בדיוק.
-
שלב 3
1 דקות
מסננים את הנודלס מהמים ושמים בתא הגדול של הקופסה.
-
שלב 4
1 דקות
ציוד נדרש: קופסת אוכל עם 4 תאים.
-
שלב 5
5 דקות
מקפיצים במחבת גזר ותירס גמדי עד ריכוך קל, ומתבלים עם 1 כף רוטב אסייתי למוקפץ.
-
שלב 6
1 דקות
שמים בתא אחד של הקופסה המחולקת.
-
שלב 7
15 דקות
צולים את השניצל הצמחוני, בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, כ-15 דקות.
-
שלב 8
1 דקות
מוציאים מהתנור, חותכים לרצועות ושמים בתא נוסף של הקופסה.
-
שלב 9
1 דקות
בתא האחרון שמים עוד 1 כף רוטב אסייתי למוקפץ.
-
שלב 10
1 דקות
מצרפים פתקית הוראות שיקשוק של כל המצרכים יחד.
כתוב ביקורת