דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
נודלס ״עשה זאת בעצמך״
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. נודלס ״עשה זאת בעצמך״

נודלס ״עשה זאת בעצמך״

(2)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: קובי אדרי
הארוחה הכי כיפית וטעימה לילדים בקופסה אחת - נודלס עם רצועות טבעול גזר ותירס גמדי

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
נודלס אטריות מסולסלות
4 
שניצל דק צמחוני
2  כפות
רוטב למוקפץ 290 מ"ל
0.5  פחית
תירס מסונן מנוזלים
1 
גזר חתוך לרצועות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    מחממים מחבת ומוסיפים שמן זית.
  • שלב 2

    3 דקות
    שמים בקערה את הנודלס ושופכים עליהם מים רותחים ל-3 דקות בדיוק.
  • שלב 3

    1 דקות
    מסננים את הנודלס מהמים ושמים בתא הגדול של הקופסה.
  • שלב 4

    1 דקות
    ציוד נדרש: קופסת אוכל עם 4 תאים.
  • שלב 5

    5 דקות
    מקפיצים במחבת גזר ותירס גמדי עד ריכוך קל, ומתבלים עם 1 כף רוטב אסייתי למוקפץ.
  • שלב 6

    1 דקות
    שמים בתא אחד של הקופסה המחולקת.
  • שלב 7

    15 דקות
    צולים את השניצל הצמחוני, בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, כ-15 דקות.
  • שלב 8

    1 דקות
    מוציאים מהתנור, חותכים לרצועות ושמים בתא נוסף של הקופסה.
  • שלב 9

    1 דקות
    בתא האחרון שמים עוד 1 כף רוטב אסייתי למוקפץ.
  • שלב 10

    1 דקות
    מצרפים פתקית הוראות שיקשוק של כל המצרכים יחד.
נודלס ״עשה זאת בעצמך״

שלב 1 מתוך 10

מחממים מחבת ומוסיפים שמן זית.

נודלס ״עשה זאת בעצמך״

שלב 2 מתוך 10

שמים בקערה את הנודלס ושופכים עליהם מים רותחים ל-3 דקות בדיוק.

נודלס ״עשה זאת בעצמך״

שלב 3 מתוך 10

מסננים את הנודלס מהמים ושמים בתא הגדול של הקופסה.

נודלס ״עשה זאת בעצמך״

שלב 4 מתוך 10

ציוד נדרש: קופסת אוכל עם 4 תאים.

נודלס ״עשה זאת בעצמך״

שלב 5 מתוך 10

מקפיצים במחבת גזר ותירס גמדי עד ריכוך קל, ומתבלים עם 1 כף רוטב אסייתי למוקפץ.

נודלס ״עשה זאת בעצמך״

שלב 6 מתוך 10

שמים בתא אחד של הקופסה המחולקת.

נודלס ״עשה זאת בעצמך״

שלב 7 מתוך 10

צולים את השניצל הצמחוני, בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, כ-15 דקות.

נודלס ״עשה זאת בעצמך״

שלב 8 מתוך 10

מוציאים מהתנור, חותכים לרצועות ושמים בתא נוסף של הקופסה.

נודלס ״עשה זאת בעצמך״

שלב 9 מתוך 10

בתא האחרון שמים עוד 1 כף רוטב אסייתי למוקפץ.

נודלס ״עשה זאת בעצמך״

שלב 10 מתוך 10

מצרפים פתקית הוראות שיקשוק של כל המצרכים יחד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • טופו
  • נודלס
  • פסטות
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • ארוחה שלמה
  • מנה עיקרית
  • מנה עליונה
  • מקור החלבון
  • אוכל טבעוני
  • בישול במחבת
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מוקפץ סיני עם ירקות נודלס ורצועות עוף של אתוש

    מוקפץ סיני עם ירקות נודלס ורצועות עוף של אתוש

    50 דקות קל
  • נודלס ופרגיות ברוטב חמאת בוטנים וצ'ילי מתוק

    נודלס ופרגיות ברוטב חמאת בוטנים וצ'ילי מתוק

    30 דקות קל
  • נודלס שום וצ׳ילי ב-10 דקות

    נודלס שום וצ׳ילי ב-10 דקות

    20 דקות קל
  • נודלס, טופו וירקות ברוטב סויה

    נודלס, טופו וירקות ברוטב סויה

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים