המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הבשר לקוביות בגודל 5x5 ס"מ ושמים בסיר גדול.
מוסיפים את הבצל, הפלפלים, הזנגביל, השום והשמן, מערבבים ומטגנים 5-10 דק', תוך בחישה, עד שהבשר משחים מכל הצדדים.
מוסיפים לסיר את כל שאר המצרכים ומביאים לרתיחה, תוך בחישה מתמדת.
מקטינים את האש ומבשלים במשך 60 דקות , או עד שהרוטב מסמיך והבשר מתרכך.
מעבירים את הנזיד לצלחת הגשה מחוממת ומגישים בתוספת אורז מבושל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0