דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
נזיד בשר אירי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. נזיד בשר אירי

נזיד בשר אירי

(0)
185 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
גיל חובב מזמין אתכם להתענג על נזיד בשר עשיר בטעם עמוק

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
בשר בקר בקוביות גדולות
2  כפות
שמן קנולה
2  כפות
קמח לבן
1  כף
מלח
1  כפית
פלפל שחור
1  כף
תימין
1  קורט
פפריקה אדומה מתוקה
3 
בצל גדולים
4  שיני
שום קלופות וחצויות
0.25  כוס
שמן קנולה
1  בקבוק
בירה
1  פחית
רסק עגבניות
6 
גזר קלופים וחצויים
0.5  זר
פטרוזיליה קצוצה דק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

185 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את הבשר החתוך לקוביות, 2 כפות שמן, הקמח, מלח, פלפל, תימין ופפריקה בשקית. מנערים היטב עד שקוביות הבשר מצופות בתערובת.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים רבע כוס שמן בסיר כבד ומשחימים בשמן את קוביות הבשר. מוציאים לקערה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מזהיבים היטב בשמן את הבצל. מוסיפים שום וגזר ומטגנים עוד דקה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחזירים את יתר החומרים לסיר, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים שעתיים וחצי, עד שהבשר רך.
נזיד בשר אירי

שלב 1 מתוך 4

שמים את הבשר החתוך לקוביות, 2 כפות שמן, הקמח, מלח, פלפל, תימין ופפריקה בשקית. מנערים היטב עד שקוביות הבשר מצופות בתערובת.

נזיד בשר אירי

שלב 2 מתוך 4

מחממים רבע כוס שמן בסיר כבד ומשחימים בשמן את קוביות הבשר. מוציאים לקערה.

נזיד בשר אירי

שלב 3 מתוך 4

מזהיבים היטב בשמן את הבצל. מוסיפים שום וגזר ומטגנים עוד דקה.

נזיד בשר אירי

שלב 4 מתוך 4

מחזירים את יתר החומרים לסיר, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים שעתיים וחצי, עד שהבשר רך.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • נזיד עדשים ירוקות

    נזיד עדשים ירוקות

    90 דקות בינוני
  • מפרודה - נזיד עדשים ופיתה עירקית

    מפרודה - נזיד עדשים ופיתה עירקית

    בינוני
  • נזיד בקר ברוטב חמוץ-מתוק

    נזיד בקר ברוטב חמוץ-מתוק

    75 דקות בינוני
  • נזיד דוחן וירקות

    נזיד דוחן וירקות

    80 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים