-
שלב 1
2 דקות
חולטים את התרד: טובלים אותו במי מלח רותחים ל-2 דקות, מסננים ומספיגים במגבת. קוצצים דק מאוד.
-
שלב 2
0 דקות
מניחים את התרד בקערה עם גבינת ריקוטה, חלמונים, פלפל אנגלי, גבינת פרמזן, קמח, סולת, מלח ופלפל. מעבדים לבצק מוצק. אם צריך, מוסיפים מעט קמח.
-
שלב 3
0 דקות
מגלגלים את הבצק למעין נקניק ארוך בעובי 2 ס"מ. חותכים לפיסות באורך 2 ס"מ ומניחים על משטח מקומח קלות.
-
שלב 4
0 דקות
מערבבים את הריחן ואת השמן בכד קטן.
-
שלב 5
3 דקות
מרתיחים מי מלח בסיר גדול. מוסיפים את הניוקי ומבשלים כ-3 דקות עד שהם צפים.
-
שלב 6
0 דקות
מסננים, מחלקים ל-6 צלחות או קעריות מחוממות, יוצקים עליהם את שמן הריחן ומפזרים פלפל שחור.
כתוב ביקורת