דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
נקניק שוקולד כמו של פעם
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. נקניק שוקולד כמו של פעם

נקניק שוקולד כמו של פעם

(28)
15 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
קינוח נוסטלגי שהיה פה הרבה לפני עידן השפע, אבל עדיין הכי טעים שיש

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  חבילות
פתיבר קלאסי (500 גרם)
1  מיכל
שמנת מתוקה (250 מ"ל)
2  חבילות
שוקולד מריר (200 גרם)
0  לפי הטעם
קוקוס טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    ממיסים את השוקולד המריר עם השמנת המתוקה בקערה (במיקרוגל או בבן מארי), עד לקבלת מסה אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    שוברים את הפתי בר לחתיכות קטנות, ומעבירים לתוך הקערה עם השוקולד והשמנת, ומערבבים היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצרים 2-3 נקניקים בעובי 5 ס"מ, ועוטפים בניילון נצמד.
  • שלב 4

    0 דקות
    עוטפים גם בנייר כסף, ומקררים במקרר כ-5 שעות.
  • שלב 5

    0 דקות
    שמים את הקוקוס (או הסוכריות) בצלחת שטוחה, ומצפים את הנקניק.
  • שלב 6

    0 דקות
    פורסים ומגישים. בתיאבון!
נקניק שוקולד כמו של פעם

שלב 1 מתוך 6

ממיסים את השוקולד המריר עם השמנת המתוקה בקערה (במיקרוגל או בבן מארי), עד לקבלת מסה אחידה.

נקניק שוקולד כמו של פעם

שלב 2 מתוך 6

שוברים את הפתי בר לחתיכות קטנות, ומעבירים לתוך הקערה עם השוקולד והשמנת, ומערבבים היטב.

נקניק שוקולד כמו של פעם

שלב 3 מתוך 6

יוצרים 2-3 נקניקים בעובי 5 ס"מ, ועוטפים בניילון נצמד.

נקניק שוקולד כמו של פעם

שלב 4 מתוך 6

עוטפים גם בנייר כסף, ומקררים במקרר כ-5 שעות.

נקניק שוקולד כמו של פעם

שלב 5 מתוך 6

שמים את הקוקוס (או הסוכריות) בצלחת שטוחה, ומצפים את הנקניק.

נקניק שוקולד כמו של פעם

שלב 6 מתוך 6

פורסים ומגישים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 10

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ר רות פרידמן

יצא פצצה.

מערכת בישולים

תודה על השיתוף, כיף גדול לשמוע 🌹

א אמיר

אין קמח? שמנת ושוקולד איך ניתן לגלגל ? זה לא מספיק סמיך

מערכת בישולים

היי, יש את הביסקוויטים 🌹

א אירית דביר

אין כמויות ..כמה שוקולד, כמה שמנת מתוקה ,כמה ביסקוויטים

מערכת בישולים

היי, הכמות מופיעה מימין לרכיבים, זה מופיע במתכון. 2 חבילות פתיבר קלאסי (500 גרם) 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל) 2 חבילות שוקולד מריר (200 גרם) לפי הטעם קוקוס טחון

ב בתיה

כו

ש שלמה

מגניב

ג גאולה פלייש

נראה מעולה אנסה להכין תודה

י יפית

האם ניתן להפוך מתכון זה לפרווה?

מערכת בישולים

היי, אפשר להשתמש בשמנת מתוקה צמחית. יום מקסים 🌸

נ נעמי

במתכון של פעם מעולם לא היתה שמנת

א אאא אאא

מאוד אהבתי את המתכון! מושלם! נחטף טוב שניה, מתכון קצר ופשוט והכי וטעים בעולם...

מערכת בישולים

איזה כיף לשמוע, תודה ❤️

ב בדיקת תגובה

נחמד

מערכת בישולים

שמחים שאהבת בדיקת תגובה !

הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • מתכונים קלים
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • נקניק שוקולד

    נקניק שוקולד

    30 דקות קל
  • לחמניות בריוש עם נקניקיה

    לחמניות בריוש עם נקניקיה

    150 דקות בינוני
  • משה בתיבה - נקניקיות עטופות בבצק

    משה בתיבה - נקניקיות עטופות בבצק

    30 דקות קל
  • פסטה פרפרים ונקניקיות

    פסטה פרפרים ונקניקיות

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים