המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרסקים את הפתי בר.
שמים את השוקולד והחמאה לחימום במיקרוגל ומערבבים עד לקבלת תערובת שוקולד אחידה.
מעל הפתי בר שמים חצי כוס חלב (או מים), סוכר וקקאו ומערבבים. לאחר הערבוב שמים את השוקולד הנמס ומערבבים.
לוקחים נייר אפייה ומשטחים את התערובת לגלגל ושמים במקפיא.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0