המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בינוניות.
מבשלים במי מלח כחצי שעה, עד שהם מתרככים. מקררים מעט ומועכים לפירה.
מוסיפים את המרגרינה ומערבבים עד שהיא נמסה. מוסיפים את הביצה, המלח והפלפל ומערבבים עד לאיחוד.
מכניסים את התערובת לשק זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים תלוליות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לתנור ואופים עד שמזהיב מעט, כ-20 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0