דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
נשיקות תפוחי אדמה אפויות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. נשיקות תפוחי אדמה אפויות

נשיקות תפוחי אדמה אפויות

(0)
80 דקות
קל
מתכונאי/ת: קרן גליה
כמה קטנות ככה טעימות - הנשיקות האפויות האלה מפירה תפוחי אדמה

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
תפוח אדמה בינוניים
25  גרם
מרגרינה
1 
ביצה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בינוניות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מבשלים במי מלח כחצי שעה, עד שהם מתרככים. מקררים מעט ומועכים לפירה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את המרגרינה ומערבבים עד שהיא נמסה. מוסיפים את הביצה, המלח והפלפל ומערבבים עד לאיחוד.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכניסים את התערובת לשק זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים תלוליות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לתנור ואופים עד שמזהיב מעט, כ-20 דקות. בתיאבון!
נשיקות תפוחי אדמה אפויות

שלב 1 מתוך 5

מחממים תנור ל-180 מעלות.

נשיקות תפוחי אדמה אפויות

שלב 2 מתוך 5

מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בינוניות.

נשיקות תפוחי אדמה אפויות

שלב 3 מתוך 5

מבשלים במי מלח כחצי שעה, עד שהם מתרככים. מקררים מעט ומועכים לפירה.

נשיקות תפוחי אדמה אפויות

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים את המרגרינה ומערבבים עד שהיא נמסה. מוסיפים את הביצה, המלח והפלפל ומערבבים עד לאיחוד.

נשיקות תפוחי אדמה אפויות

שלב 5 מתוך 5

מכניסים את התערובת לשק זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים תלוליות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לתנור ואופים עד שמזהיב מעט, כ-20 דקות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מעדן נשיקות

    מעדן נשיקות

    15 דקות קל
  • נשיקות מרנג קפה

    נשיקות מרנג קפה

    310 דקות בינוני
  • מוס שוקולד עם נשיקות

    מוס שוקולד עם נשיקות

    40 דקות בינוני
  • מקפא שוקולד ונשיקות

    מקפא שוקולד ונשיקות

    35 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים