דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סהרוני שקדים בציפוי שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סהרוני שקדים בציפוי שוקולד

סהרוני שקדים בציפוי שוקולד

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רותם
מאפה טרי בטעם שקדים שטבול בשוקולד. פינוק לכל שעות היממה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  חבילות
מרגרינה
0.5  כוס
אבקת סוכר
1  שקית
סוכר וניל
1  כף
תמצית וניל
3 
חלמון
3.5  כוסות
קמח לבן
1.5  כוסות
שקדים
1  קורט
מלח
150  גרם
שוקולד מריר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    תערובת 1: לערבל במערבל חשמלי עד קבלת תערובת קרמית.
  • שלב 2

    0 דקות
    תערובת 2: לערבב ולהוסיף לתערובת
  • שלב 3

    0 דקות
    להכין בצק רך וחלק. אם הבצק דביק להוסיף מעט קמח.
  • שלב 4

    0 דקות
    להכין גלילים בצורת סהרונים ולהניח בתבנית עם נייר אפיה במרחק זה מזה.
  • שלב 5

    0 דקות
    לאפות 15 דקות בחום בינוני או עד קבלת צבע זהוב.
  • שלב 6

    0 דקות
    ציפוי: להמיס את השוקולד על אדים או במיקרו.
  • שלב 7

    0 דקות
    לטבול מחצית מכל סהרון בשוקולד , ולהניח ליבוש.
סהרוני שקדים בציפוי שוקולד

שלב 1 מתוך 7

תערובת 1: לערבל במערבל חשמלי עד קבלת תערובת קרמית.

סהרוני שקדים בציפוי שוקולד

שלב 2 מתוך 7

תערובת 2: לערבב ולהוסיף לתערובת

סהרוני שקדים בציפוי שוקולד

שלב 3 מתוך 7

להכין בצק רך וחלק. אם הבצק דביק להוסיף מעט קמח.

סהרוני שקדים בציפוי שוקולד

שלב 4 מתוך 7

להכין גלילים בצורת סהרונים ולהניח בתבנית עם נייר אפיה במרחק זה מזה.

סהרוני שקדים בציפוי שוקולד

שלב 5 מתוך 7

לאפות 15 דקות בחום בינוני או עד קבלת צבע זהוב.

סהרוני שקדים בציפוי שוקולד

שלב 6 מתוך 7

ציפוי: להמיס את השוקולד על אדים או במיקרו.

סהרוני שקדים בציפוי שוקולד

שלב 7 מתוך 7

לטבול מחצית מכל סהרון בשוקולד , ולהניח ליבוש.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סהרונים במילוי תמרים ובוטנים

    סהרונים במילוי תמרים ובוטנים

    60 דקות בינוני
  • סהרוני שמרים

    סהרוני שמרים

    155 דקות בינוני
  • קלסונס - סהרוני גבינה

    קלסונס - סהרוני גבינה

    65 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים