המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכניסים לקערה עמוקה 3 כוסות קמח, מוסיפים אבקת אפייה, סוכר, ביצים, שמנת ולבן ומערבבים היטב עד קבלת מרקם אחיד וחלק. הבלילה שמתקבלת רכה מאד.
משאירים את הבלילה לנוח במשך כ-30 דק'.
יוצקים לסיר עמוק, שמן לטיגון עמוק. מחממים את השמן על להבה גבוהה. כאשר השמן חם, מחלישים את הלהבה לעוצמה בינונית.
בעזרת מצקת קטנה לוקחים מהבלילה ועם כף יוצרים כדורי טניס קטנים ומניחים בסיר הטיגון.
מטגנים את הסופגניות, עד שהן מקבלות גוון שחום.
מוציאים את הסופגניות מסיר השמן ומניחים בכלי הגשה רחב שעליו מונח נייר סופג. מניחים לסופגניות מעט להתקרר.
בעזרת מזרק/מזלף מחדירים מעט ריבת תות ללב הסופגניה. מעטרים את הסופגניות עם אבקת סוכר ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0