-
שלב 1
0 דקות
בקערת מיקסר מניחים את החלב, סוכר, ביצים, חלמון, גרדית לימון ומלח.
-
שלב 2
0 דקות
מערבבים במהירות נמוכה כדקה.
-
שלב 3
0 דקות
מוסיפים בהדרגה את הקמח וממשיכים ללוש כדקה נוספת.
-
שלב 4
10 דקות
מוסיפים בהדרגה את השמן ולשים עוד כ-10 דקות.
-
שלב 5
0 דקות
מכסים במגבת ומתפיחים כשעה במקום חמים.
-
שלב 6
0 דקות
מוציאים את האוויר ויוצרים כדורים בקוטר של כ-3 ס"מ
-
שלב 7
0 דקות
מניחים על מגש עם נייר פרגמנט משומן ומרווחים של כ-3 ס"מ .
-
שלב 8
0 דקות
משמנים מעט את הכדורים, על מנת למנוע התייבשות.
-
שלב 9
45 דקות
מתפיחים שוב כ-45 דקות, עד להכפלת הנפח.
-
שלב 10
0 דקות
מחממים בסיר רחב, שמן לחום בינוני נמוך.
-
שלב 11
0 דקות
מטגנים כ-4-5 סופגניות בכל פעם, חמש דקות מכל צד, עד להזהבה.
-
שלב 12
0 דקות
מעבירים לנייר סופג. ממלאים בריבה ומפזרים אבקת סוכר.
כתוב ביקורת