דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סופגניות ביתיות ומיוחדות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סופגניות ביתיות ומיוחדות

סופגניות ביתיות ומיוחדות

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: שרה בר
מתכון מיוחד ושונה לסופגניות שמטגנים יחד עם המילוי. נסו ותהנו

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  כוסות
קמח לבן
2  כפות
שמרים יבשים
3 
חלמון
2 
ביצה
3  כפות
סוכר לבן
2  כפות
שמן זית
0.75  כוס
חלב
2  כפות
ברנדי / קוניאק
1  קורט
מלח
1  כוס
שמן קנולה
1  שקית
אבקת סוכר לזרייה
1  צנצנת
ריבה למילוי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

  • שלב 1

    4 דקות
    מכינים את הבצק: אם יש ברשוכם מערבל חשמלי, מכניסים את כל החומרים ומערבלים כ-4 דקות עד קבלת בצק רך.
  • שלב 2

    0 דקות
    בהכנה ידנית: מפזרים את הקמח בקערה ומניחים במרכזו את השמרים. מערבבים יחד עם כל שאר החומרים ולשים את התערובת עד שמתקבל בצק רך וחלק. אם הבצק רך מידי מוסיפים מעט קמח.
  • שלב 3

    60 דקות
    זורים על הבצק מעט קמח, מכסים ומתפיחים כ-60 דקות או עד שיכפיל את נפחו.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחלקים את הבצק לשניים או ארבע חלקים לפי מה שנוח לכם.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרדדים כל עלה לעובי 1 ס"מ ומסמנים עליו בעדינות (לא חותכים) עיגולים בעזרת כוס או קערית.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכינים את הסופגניות: במרכז כל עיגול מניחים את הריבה. מניחים מעל עלה נוסף באופן שבו הריבה בולטת ונראית לעין. קורצים עיגול במרכז הריבה באמצעות כוס, כך ששתי שכבות הבצק מהודקות. נוצר עיגול שבמרכזו מילוי ריבה.
  • שלב 7

    30 דקות
    מניחים את הסופגניות על משטח מקומח ומכסים להתפחה במשך 30 דקות.
  • שלב 8

    0 דקות
    מחממים שמן עמוק בסיר רחב. אפשר להוסיף חתיכות גזר כדי למנוע שריפת השמן.
  • שלב 9

    0 דקות
    מעבירים הסופגניות לשמן (בכמה סבבים כדי לא להוריד את טמפ' השמן בבת אחת), מטגנים 2 דק' בכל צד על אש קטנה.
  • שלב 10

    0 דקות
    מוציאים את הסופגניות בכף מחוררת ומניחים על נייר סופג או במסננת. מצננים וזורים מעליהן אבקת סוכר.
  • שלב 11

    1 דקות
    ניתן להמיר את השמרים היבשים ב-40 גרם שמרים טריים מעורבבים עם מים ומותפחים ואת החלב במים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סופגניות מושלמות

    סופגניות מושלמות

    135 דקות בינוני
  • סופגניות לבן

    סופגניות לבן

    45 דקות בינוני
  • סופגניות קלאסיות מקמח שמרים

    סופגניות קלאסיות מקמח שמרים

    120 דקות בינוני
  • סופגניות עם שמנת מתוקה

    סופגניות עם שמנת מתוקה

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים