עושים גומה באמצע ומוסיפים אשל וביצים.
מערבבים היטב לתערובת אחידה.
שלב 3
10 דקות
מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 160 מעלות.
שלב 4
5 דקות
לוקחים מהתערובת בעזרת כף קפיצית ומשומנת ומניחים בתוך השמן החם.
שלב 5
15 דקות
מטגנים עד להזהבה יפה ומוציאים לנייר סופג לספיגת עודפי השמן.
שלב 6
5 דקות
מכינים את המילוי:
מקציפים ביחד שמנת עם פודינג נוגט וחלב לקרם יציב.
שלב 7
2 דקות
מכניסים את הקרם לשקית זילוף.
שלב 8
10 דקות
מזלפים את הקרם לתוך הסופגניות.
שלב 9
5 דקות
מכינים את הציפוי:
מכניסים לסיר את הסוכר והמים ומחממים עד שכל הסוכר נמס ומקבל צבע ענברי.
שלב 10
10 דקות
טובלים בזהירות את הסופגניות בקרמל ומניחים להתקשות.
שלב 1
מתוך
10
מערבבים קמח עם פודינג וניל, סוכר ומלח בקערה.
שלב 2
מתוך
10
עושים גומה באמצע ומוסיפים אשל וביצים.
מערבבים היטב לתערובת אחידה.
שלב 3
מתוך
10
מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 160 מעלות.
שלב 4
מתוך
10
לוקחים מהתערובת בעזרת כף קפיצית ומשומנת ומניחים בתוך השמן החם.
שלב 5
מתוך
10
מטגנים עד להזהבה יפה ומוציאים לנייר סופג לספיגת עודפי השמן.
שלב 6
מתוך
10
מכינים את המילוי:
מקציפים ביחד שמנת עם פודינג נוגט וחלב לקרם יציב.
שלב 7
מתוך
10
מכניסים את הקרם לשקית זילוף.
שלב 8
מתוך
10
מזלפים את הקרם לתוך הסופגניות.
שלב 9
מתוך
10
מכינים את הציפוי:
מכניסים לסיר את הסוכר והמים ומחממים עד שכל הסוכר נמס ומקבל צבע ענברי.
שלב 10
מתוך
10
טובלים בזהירות את הסופגניות בקרמל ומניחים להתקשות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
3
מ
מרים
תקשיבו!!! זה השיא שלכם זה יצא פשוט מדהים רק יצא מהתנור וכבר ניגמר!!!
מערכת בישולים
כיף לשמוע, תודה רבה ❣️
מ
מישל מנורי
טבילת הסופגניה בציפוי נעשית כשהיא קרה או חמה?
המתנה לציפוי להתקשות בחוץ או במקרר?
ניתן להכין את זה יום קודם או בוקר קודם, או שזה דורש להיות מיד לפני ההגשה?
מערכת בישולים
היי, את טובלת אחרי המילוי כך שהסופגניות מתקררות מעט. הציפוי מתקשה בחוץ. אנחנו ממליצים להכין ולאכול באותו היום, אפשר גם בבוקר. חג שמח ❣️
ל
לימור
טעים מאוד וקל מאוד! לא הייתי לי כף קפיצית, אז השתמשתי בשתי כפות גדולות. אמנם המראה לא היה כדורי ויפה אבל המרקם משגע והטעם חלומי! המילוי מוסיף מאוד, אבל חלק אצלי העדיפו בלי
הערות 3