במיקסר עם וו לישה שמים את קמח השמרים, מוסיפים את הסוכר ואת הביצים.
שלב 2
0 דקות
מחממים את החלב והחמאה למשך דקה במיקרו ומוסיפים לקערת המיקסר, יחד איתם את המלח.
שלב 3
0 דקות
מעבדים את כל רכיבי הבצק 5 דקות במהירות נמוכה- בינונית עד לקבלת בצק חלק, רך ומבריק ומעט דביק.
שלב 4
0 דקות
מכסים במגבת או בניילון נצמד ומניחים בטמפרטורת החדר כחצי שעה. לאחר מכן מעבירים את הקערה המכוסה למקרר למשך לילה, או לפחות 4 שעות.
שלב 5
0 דקות
מרדדים את הבצק על משטח מקומח ועם קורצן עגול או כוס קטנה קורצים עיגולים
שלב 6
0 דקות
מניחים את הסופגניות בתבנית מרופדת בנייר אפיה ששימנו קלות בספריי שמן או במעט שמן שמרחנו על גבי הנייר. חשוב להשאיר רווחים בין הסופגניות על מנת שלא יידבקו אחת לשנייה לאחר התפיחה.
שלב 7
0 דקות
מרססים את הסופגניות עם ספריי שמן.
שלב 8
0 דקות
מתפיחים את הסופגניות במשך כ-20 דק'.
שלב 9
0 דקות
לפני סיום התפיחה מחממים את התנור לחום של 170 מעלות בטורבו.
שלב 10
0 דקות
אופים את הסופגניות במשך כ-20 דק' עד להשחמה.
שלב 11
0 דקות
כשהן יוצאות מהתנור מגלגלים אותן בסוכר מעורבב עם קינמון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0