דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סופגניות פיצה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סופגניות פיצה

סופגניות פיצה

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: נירית פסלר
מי צריך ריבה כשיש סופגנייה מלוחה מבצק רך ואוורירי במלית רוטב פיצה וגבינות? כולל הצעה לפיצה פריטה האיטלקית ואפייה בתנור

רכיבים

מנות 30

המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח פיצה
650  גרם
מים
22  גרם
שמרים יבשים
2  כפות
דבש
2  כפות
שמן זית
22  גרם
מלח
1  צנצנת
רוטב עגבניות לפיצה
300  גרם
גבינת מוצרלה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    להכנת הבצק: מערבבים את המים והשמרים, מחכים כ-5 דקות. מוסיפים את שמן הזית, דבש והקמח, ולשים את הבצק כ-5 דקות, עד שהתערובת סופגת את כל הנוזלים. מוסיפים את המלח ולשים 5 דקות נוספות עד שהבצק הופך לגמיש ואחיד.
  • שלב 2

    2 דקות
    להתפחת הבצק: מוציאים את הבצק מהקערה, הופכים אותו לכדור ומתפיחים אותו עם כיסוי (למניעת ייבוש). במשך שעה-שעה וחצי, עד שהבצק מכפיל את נפחו (בימי החורף, התפיחה עשויה לקחת יותר זמן, אז שימו לב).
  • שלב 3

    5 דקות
    לחיתוך ויצירת הסופגניות: אחרי התפחת הבצק, לשים אותו שוב ומחלקים ל-4 חתיכות שוות. מרדדים כל חתיכה לעובי דק יחסית וחותכים את הבצק לריבועים בגודל אחיד. הכנה בטכניקת סופגנייה: כדי ליצור את כדור הסופגנייה, מניחים כל ריבוע על תבנית שקעים (תבנית סיליקון או תבנית שקעים רגילה). בכל שקע מניחים כף רוטב פרפקטו פיצה וחופן קטן של גבינת מוצרלה מגורדת.
  • שלב 4

    2 דקות
    סוגרים כל ריבוע לכדור ומהדקים את הקצוות היטב. חשוב לשים לב שיש שובל קטן של בצק שצריך לחתוך, כך שהכדור לא ייצא עבה מדי ולא יתפוס יותר מדי שמן בטיגון.
  • שלב 5

    5 דקות
    לטיגון: מחממים שמן עמוק לטמפרטורה של 170-180 מעלות צלזיוס. החום חשוב מאוד, אם השמן חם מדי, הבצק לא יתפוס את הזמן הנדרש לבישול פנימי והגבינה תישאר קרה, אם השמן קר מדי, הסופגנייה תשחה בשמן ולא תתפוס את הקריספיות הרצויה.
  • שלב 6

    10 דקות
    מטגנים כל כדור במשך כ-6 דקות, מקפידים לשפוך שמן חם על החלק העליון של הסופגנייה בעזרת כף, כדי לוודא שכל החלקים מטוגנים באופן אחיד.
  • שלב 7

    1 דקות
    ניתן לפזר על הסופגניות פרמזן קפוא מגורד, במקום אבקת סוכר על הסופגניות
  • שלב 8

    5 דקות
    אופציה לפיצה פריטה: אם אתם לא אוהבים את רעיון הסופגניות, אפשר להכין פיצה פריטה מסורתית: מחלקים את הכדור לכדורים, פותחים כל כדור בצק לעיגול, מורחים חצי מהעיגול ברוטב פרפקטו פיצה ומניחים גבינת מוצרלה בשפע. סוגרים את העיגול לחצי ירח ומהדקים את הקצוות היטב. מטגנים את הפיצה פריטה באותו אופן, 2-3 דקות מכל צד.
  • שלב 9

    40 דקות
    אופציה לפיצה בתנור: מי שלא רוצה לטגן, יכול להמיר את המתכון הזה לפיצה בתנור! פשוט פותחים את הבצק, מורחים רוטב פרפקטו פיצה על הבצק בנדיבות ומפזרים גבינה מגורדת. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות צלזיוס עם טורבו, ואופים במשך 35-40 דקות עד שהפיצה מזהיבה ומבשילה.
  • שלב 10

    1 דקות
    הערה: הכמות שבמתכון זה גדולה יחסית, ניתן לחלק את הכמויות בחצי.
סופגניות פיצה

שלב 1 מתוך 10

להכנת הבצק: מערבבים את המים והשמרים, מחכים כ-5 דקות. מוסיפים את שמן הזית, דבש והקמח, ולשים את הבצק כ-5 דקות, עד שהתערובת סופגת את כל הנוזלים. מוסיפים את המלח ולשים 5 דקות נוספות עד שהבצק הופך לגמיש ואחיד.

סופגניות פיצה

שלב 2 מתוך 10

להתפחת הבצק: מוציאים את הבצק מהקערה, הופכים אותו לכדור ומתפיחים אותו עם כיסוי (למניעת ייבוש). במשך שעה-שעה וחצי, עד שהבצק מכפיל את נפחו (בימי החורף, התפיחה עשויה לקחת יותר זמן, אז שימו לב).

סופגניות פיצה

שלב 3 מתוך 10

לחיתוך ויצירת הסופגניות: אחרי התפחת הבצק, לשים אותו שוב ומחלקים ל-4 חתיכות שוות. מרדדים כל חתיכה לעובי דק יחסית וחותכים את הבצק לריבועים בגודל אחיד. הכנה בטכניקת סופגנייה: כדי ליצור את כדור הסופגנייה, מניחים כל ריבוע על תבנית שקעים (תבנית סיליקון או תבנית שקעים רגילה). בכל שקע מניחים כף רוטב פרפקטו פיצה וחופן קטן של גבינת מוצרלה מגורדת.

סופגניות פיצה

שלב 4 מתוך 10

סוגרים כל ריבוע לכדור ומהדקים את הקצוות היטב. חשוב לשים לב שיש שובל קטן של בצק שצריך לחתוך, כך שהכדור לא ייצא עבה מדי ולא יתפוס יותר מדי שמן בטיגון.

סופגניות פיצה

שלב 5 מתוך 10

לטיגון: מחממים שמן עמוק לטמפרטורה של 170-180 מעלות צלזיוס. החום חשוב מאוד, אם השמן חם מדי, הבצק לא יתפוס את הזמן הנדרש לבישול פנימי והגבינה תישאר קרה, אם השמן קר מדי, הסופגנייה תשחה בשמן ולא תתפוס את הקריספיות הרצויה.

סופגניות פיצה

שלב 6 מתוך 10

מטגנים כל כדור במשך כ-6 דקות, מקפידים לשפוך שמן חם על החלק העליון של הסופגנייה בעזרת כף, כדי לוודא שכל החלקים מטוגנים באופן אחיד.

סופגניות פיצה

שלב 7 מתוך 10

ניתן לפזר על הסופגניות פרמזן קפוא מגורד, במקום אבקת סוכר על הסופגניות

סופגניות פיצה

שלב 8 מתוך 10

אופציה לפיצה פריטה: אם אתם לא אוהבים את רעיון הסופגניות, אפשר להכין פיצה פריטה מסורתית: מחלקים את הכדור לכדורים, פותחים כל כדור בצק לעיגול, מורחים חצי מהעיגול ברוטב פרפקטו פיצה ומניחים גבינת מוצרלה בשפע. סוגרים את העיגול לחצי ירח ומהדקים את הקצוות היטב. מטגנים את הפיצה פריטה באותו אופן, 2-3 דקות מכל צד.

סופגניות פיצה

שלב 9 מתוך 10

אופציה לפיצה בתנור: מי שלא רוצה לטגן, יכול להמיר את המתכון הזה לפיצה בתנור! פשוט פותחים את הבצק, מורחים רוטב פרפקטו פיצה על הבצק בנדיבות ומפזרים גבינה מגורדת. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות צלזיוס עם טורבו, ואופים במשך 35-40 דקות עד שהפיצה מזהיבה ומבשילה.

סופגניות פיצה

שלב 10 מתוך 10

הערה: הכמות שבמתכון זה גדולה יחסית, ניתן לחלק את הכמויות בחצי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • פיוזן
  • חגיגה
  • חברים
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • דל סוכר
  • גבינות
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • פינגר פוד
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • מטבח יהודי
  • מטבח עולמי
  • מוצרי מאפה
  • מנה עליונה
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • מתכונים לפיצה
  • על בסיס עגבניות
  • טיגון בשמן עמוק

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מתכון מהיר לסופגניות

    מתכון מהיר לסופגניות

    בינוני
  • המתכון המנצח לסופגניות

    המתכון המנצח לסופגניות

    90 דקות בינוני
  • סופגניות קלאסיות

    סופגניות קלאסיות

    150 דקות בינוני
  • סופגניות בנוסח בולגרי

    סופגניות בנוסח בולגרי

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים